Anete var palīdzēt - Latvijā pirmais Ziemassvētku robots atvieglos dāvanu izvēli 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Lattelecom | 19.decembris 2017 9:31

Lai saspringtajā laikā pirms Ziemassvētkiem palīdzētu dāvanu meklētājiem, Lattelecom pilnveidojis savu virtuālo palīdzi Aneti, kas tagad palīdz arī izvēlēties piemērotākās dāvanas. Anete pirmo reizi tika prezentēta oktobrī, un tagad ir izstrādāta īpaša Ziemassvētku versija, kas pirmo reizi Latvijā piedāvās iespēju piemeklēt dāvanas.

Šobrīd čatbots paredzēts Ziemassvētku laikam, lai testētu pārdošanas atbalsta iespējas, klientu vajadzības un nākotnē sniegtu individuālus piedāvājumus, kā arī atvieglotu pirkuma procesu.

Atbildot uz Anetes jautājumiem, klients nonāk pie konkrētām idejām, ko dāvināt dažādiem saņēmējiem – otrai pusītei, vecākiem, bērniem, kā arī ir iespējams norādīt budžetu, kurā vēlas iekļauties.

Lai uzsāktu sarunu, jādodas uz lattelecomveikals.lv un čatā jāuzrunā Anete, izvēloties kritēriju, pēc kura atlasīt dāvanu, piemēram, kam vēlas to pasniegt. Balstoties uz izvēlēto scenāriju, Anete uzdos papildu jautājumus un piedāvās iespējamos dāvanas variantus. Palīdzību var saņemt arī citos jautājumos, piemēram, uzzināt, kur atrodas tuvākais veikals, par piegādes termiņiem un citiem nosacījumiem svētku laikā.

Anete spēj uzdot precīzus un svarīgus jautājumus, izmantojot iepriekšējo gadu pieredzi par raksturīgākajiem klientu jautājumiem pirmssvētku laikā. Ja sarunas laikā ar Aneti nav iegūta vajadzīgā atbilde, tiek piedāvāts turpināt sarunu ar e-veikala konsultantu.

Turpmāk plānots arī izpētīt iespējas, kā Anete nodrošinātu pirkuma apmaksu uzreiz vai izvērtētu klienta iespēju veikt apmaksu vēlāk, dalītajā maksājumā.

E-veikala botu izstrāde un testi notika sadarbībā ar diviem partneriem – AlphaBlues un Tilde. E-veikala Anete strādā ar iepriekš izstrādātu jautājumu – atbilžu loku, savukārt ar Anetes versiju Facebook lapā “Lattelecom Anete” joprojām iespējams aprunāties un noskaidrot aktuālos jautājumus par Lattelecom pakalpojumiem. Kopš oktobra, kad Lattelecom prezentēja pirmo latviešu valodā runājošo botu, ir notikusi 1481 saruna un sniegtas atbildes uz 15527 jautājumiem

 
Visi komentāri
 
Bils 19.decembris 2017 10:53
6 0 Atbildēt

Anetei jau ragi uzlikti, kurš no robotiem to izdarīja?

Pļurkt 19.decembris 2017 14:04
0 1 Atbildēt

Kāpēc latviešu Anetei ir poļačkas zaļās acis??

viencexperc 19.decembris 2017 20:23
3 0 Atbildēt

Lūk - roboti:

Anete ir programma.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti