Sapņu brauciens pa Lielbritāniju - izziņots jaunais "Forza Horizon 4" (+ VIDEO) 3

 

Avots - Microsoft publicitātes foto

iAuto | 11.jūnijs 2018 22:00

Šī gada E3 izstādē, kurā lielākās videospēļu kompānijas paziņo par savām jaunākajām spēlēm, Microsoft atklāja Forza Horizon 4. Tā piedāvās izbraukt pa Lielbritānijas skaistākajiem autoceļiem ar plašu automašīnu klāstu.

Forza ir spēļu sērija, kura radās kā Microsoft atbilde leģendārajai Gran Turismo franšīzei. No sākuma Forza Motorsports piedāvāja tikai sacensības slēgtās sacīkšu trasēs, bet vēlāk tika radīta arī Forza Horizon spēļu sērija, kas, līdzīgi kā vecās, labās Need For Speed spēles, piedāvā izbraukt ar unikālām un jaudīgām sapņu mašīnām pa publiskiem ceļiem.

Forza Horizon 4, kā jau nosaukums par to liecina, ir ceturtā spēle Horizon sērijā, un kā lielāko jaunievedumu Microsoft izcēla gadalaiku maiņu, ļaujot spēlētājiem pieredzēt braukšanu ziemā, pavasarī, vasarā un rudenī. Katrs gadalaiks ieviesīs savas izmaiņas braukšanā - ziemā, piemēram, aizsals ezeri, bet vasarā var gadīties, ka uz ceļiem izskries aitu bars.

Spēles treilerī var redzēt gan jauno McLaren Senna, gan Aston Martin Vulcan, gan arī daudzas citas britu autobūves leģendas, tajā skaitā arī slaveno Londonas taksometru un eleganto Jaguar Type E.

Forza Horizon 4 būs pieejams iegādei šī gada 2. oktobrī, un to varēs spēlēt uz Xbox One konsolēm, kā arī datoriem ar Windows 10. Microsoft savā prezentācijā izcēla, ka šī spēle darbosies ar 60 kadriem sekundē, tādējādi vēl ātrāk izceļot braukšanas ātrumu un padarot kustību gludāku.

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
. 13.jūnijs 2018 0:54
0 0 Atbildēt

mad copy/paste skills

ElvijsJaunzems 13.jūnijs 2018 14:25
0 0 Atbildēt

Kas tieši ir nokopēts, neskaitot publicitātes foto un video?

Conqueror 13.jūnijs 2018 21:52
1 1 Atbildēt

Biķernieku trase arī ir?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti