Jauns viedpulkstenis, kas palīdz mazināt stresu (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Marta Rožkalna | 21.septembris 2018 10:12

No šodienas tirdzniecībā ir pieejami jaunie Samsung Galaxy Watch viedpulksteņi, kas izceļas ar noturīgāku akumulatoru, ļaujot ar vienu uzlādes reizi rokaspulksteni lietot līdz pat 80 stundām, kā arī labsajūtas un stresa mērītāju, kas seko līdzi ikdienas ritmam un iesaka veidus, kā stresu mazināt.

“Ar jauno Samsung Galaxy Watch ir iespējams gan izskatīties eleganti biznesa tikšanās reizē, gan peldēt baseinā pēc garas darba dienas. Ar uzlaboto akumulatora jaudu, viedpulkstenis kalpos kā gudrākais un izturīgākais ikdienas asistents, kas palīdzēs lietotāja ikdienas darbos un ziņos, ja pienāk kāda svarīga informācija,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns.

Galaxy Watch mēra stresa līmeni un palīdz to mazināt

Jaunākā viedpulksteņu funkcija ir stresa mērītājs, kas balstīts uz algoritmu, ko Samsung ir attīstījis kopā ar Kalifornijas Universitāti (University of California, San Francisco). Izmantojot sirds ritma un tā izmaiņu analīzi, tiek apkopoti dati no optiskā sirds ritma mērīšanas sensora. Miera stāvoklī tiek noteikts optimālais sirds ritms, individuāli pielāgojot stresa mērīšanu katram viedpulksteņa lietotājam. Samsung Galaxy Watch novēro, ka lietotājs izjūt stresu, kā arī piedāvā vingrinājumus, kas palīdzēs no tā ātrāk atbrīvoties.

Viedpulkstenis, kas seko līdzi veselības stāvoklim

Galaxy Watch stresa un miega kontrole palīdzēs uzlabot ikdienas ritmu un sasniegt fizisko aktivitāšu mērķus. Samsung viedaproces līdz šim spēja izsekot 18 aktivitātēm, taču tagad tām pievienota vēl 21 iekštelpu aktivitāte, līdz ar to jaunā ierīce nodrošina 39 aktivitāšu automātisku izsekojamību. Galaxy Watch ir aprīkots ar intuitīvo kaloriju skaitītāju, kura paziņojumus viedpulkstenī var personalizēt un iestatīt atbilstoši noteiktajiem mērķiem. Ar Bixby Vision režīmu ir iespējams padarīt kaloriju skaitīšanu vēl precīzāku - fotografējot maltīti, tā tiek ieskaitīta gan viedpulkstenī, gan Samsung Health lietotnē.  

Pulksteņi ir pieejami pusnakts melnā, sudraba un rožu zelta krāsās, kam klāt iespējams iegādāties plašu klāstu ar maināmām pulksteņa siksniņām. Sākotnēji Galaxy Watch LTE modelis būs pieejams tikai Igaunijā, ņemot vērā, ka Latvijā operatoru tehniskais nodrošinājums vēl neatbalsta elektroniskās SIM kartes (eSIM) izmantošanu.

Jaunais viedpulkstenis no 21. septembra ir pieejams lielākajos tirdzniecības un elektronikas veikalos, turklāt līdz 30. septembrim tie pircēji, kas iegādāsies Galaxy S9+ 256 GB viedtālruni specializētajos Samsung veikalos un pie mobilo sakaru operatoriem, jauno Galaxy Watch saņems dāvanā.

Galaxy Watch specifikācija
Modelis
Galaxy Watch 46mm Sudraba
Galaxy Watch 42mm Pusnakts melnā

Galaxy Watch 42mm Rožu zelts
Izmērs
46 x 49 x 13

63g (bez siksniņas)
41.9 x 45.7 x 12.7

49g (bez siksniņas)
Akumulators
472mAh
270mAh
AP
Exynos 9110 Dual core 1.15GHz
OS
Tizen bezvadu OS 4.0
Atmiņa
LTE: 1.5GB RAM + 4GB iekšējā atmiņa

Bluetooth®: 768MB RAM + 4GB iekšējā atmiņa
Bezvadu savienojamība
3G/LTE*, Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Sensors
Akselerometrs, Žiroskops, Barometrs, HRM, Ambient gaisma
Uzlāde
WPC bāzes bezvadu uzlāde
Izturība
5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Saderība
Samsung: Android 5.0 vai jaunāks

Citi: Android 5.0 vai jaunāks

iPhone 5 un jaunāki, iOS 9.0 vai jaunāks
 

* Baltijas valstīs šobrīd pieejams tikai Igaunijā.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 21.septembris 2018 17:27
4 1 Atbildēt

Stresu mazina īsts, mehānisks pulkstenis, kurš tikšķ.

Bet šie sūdi ir smārtfona mazā kopija, kuru jālādē, un jāturpina stresot.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti