iAuto pārbauda jauno bezkontakta automazgātuvi Ādažos par 10 EUR (+ VIDEO) 43

 
iAuto.lv | 31.marts 2019 17:02

Trešdien, 27.martā, Ādažos, tika atklāts jauns bezkontakta automašīnu mazgātuve "LaserWash 360 Plus". Mēs aizbraucām un ievērtējām.

Kā vēsta kompānijas Auto Rings izplatītā preses relīze, jaunā LaserWash 360 Plus ir unikāla mobilā kompleksa konstrukcija uz LaserWash tehnoloģiju bāzes, kas izstrādāta pēc Auto Rings pašu izveidotas koncepcijas. Tā aprīkota ar ASV izstrādātām un ražotām tehnoloģijām,  nodrošinot augstas kvalitātes rezultātu. Arī pašā mazgāšanas procesā tiek izmantoti tikai ASV izstrādāti ķīmiskie līdzekļi, kas ir speciāli piemēroti mainīgajam Latvijas klimatam un aukstajām ziemām. Mazgāšanas process balstīts uz augsta ūdens spiediena pielietošanu un attiecīgam procesam specifisku secīgu ķīmisko līdzekļu iedarbību. Lai nenodarītu kaitējumu apkārtējai videi, mazgāšanas komplekss ir aprīkots ar jaudīgu ūdens attīrīšanas iekārtu.  

“Pasaulē vadošie eksperti atzīst, ka šī auto mazgāšanas tehnoloģija ir viena no drošākajām - bezkontakta mazgāšana ievērojami samazina risku bojāt vai saskrāpēt auto virsbūvi, kā tas bieži notiek, mazgājot auto ar birstēm. Auto mazgāšanas process noris bez cilvēka iejaukšanās, tas ir 100% robotizēts. Automašīnai iebraucot automazgātavā, tā tiek noskenēta, lai atbilstoši gabarītiem izvēlētos optimālus mazgāšanas režīmus. Mazgāšana notiek, izmantojos 21 augstspiediena sprauslas, kas ir salīdzināma ar 21 vienlaicīgu augsta spiediena  iekārtu darbību. Pats mazgāšanas process ar LaserWash iekārtu ir īsts krāsu šovs, kas noteikti patiks arī bērniem.” stāsta Sergejs Upadiševs, Auto Rings valdes loceklis.

Foto: iAuto.lv

Plānots, ka pavisam drīz par pakalpojumiem LaserWash automazgātavās varēs norēķināties neizkāpjot no auto, maksājumu veicot no autovadītāja vietas aizsniedzamā  apmaksas automātā vai ar mobilās aplikācijas palīdzību – šī iespēja būs īpaši ērta cilvēkiem ar kustību traucējumiem. “Esam uzsākuši dialogu ar Latvijas Paralimpisko komiteju, kā rezultātā  secinājām, ka ir jāievieš ne tikai mobilā aplikācija, bet arī apmaksas automāti, kas ļaus klientam norēķināties par pakalpojumu iespējami vienkārši, neizkāpjot no automašīnas. Tā būtu ne vien ērtība, bet arī iespēja veikt ikdienišķo auto mazgāšanu cilvēkiem, kuriem kustību spējas ir ierobežotas.” norāda Auto Rings izpilddirektors Aivars Lavranovičs.

Rīgā jau darbojas viena LaserWash auto robotizētā mazgātava - tā atrodas Auto Rings centrā, Senču ielā 2F. “Esam gandarīti, ka šobrīd klientiem piedāvājam inovatīvu un nebijušu veidu, kā ne tikai mazgāt, bet arī labāk aizsargāt savu auto, piedāvājot auto mazgāšanas programmu, kuras noslēgumā automašīna tiek spodrināta ar pasaulē cietāko vasku (Carnauba wax), kas piešķir tai īpašu mirdzumu un noturību pat ziemas apstākļos. LaserWash tehnoloģija jau ir izpelnījusies lielu atzinību un pieprasījumu no autovadītāju puses."  atzīst S. Upadiševs.

Šobrīd abos bezkontakta auto mazgāšanas kompleksos ir pieejamas 5 dažādas mazgšanas programmas, kuru ciklu garums ir no 4 līdz 9 minūtēm. Programmu cenas par mazgāšanas reizi ir noteiktas robežās no 5 līdz 15 eiro.

 
43 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Shiirs 1.aprīlis 2019 9:55
10 7 Atbildēt

kapeiku pisēji. gatavi paši nošķiesties ar dubļiem un sūdiem, sabojāt apģērbu un apavus, lai tikai iesiptu 5 eiro.

10 eiro tas jau tā ir ļoti lēti, statoilā līdzīgs pakalpojums maksā 15 eiro.

un tas bomzis msh no Nīcas ar savu bomzīgo golf2 un savu bomža viedokli jau konkrēti zajebal. gadiem ilgi te huiņu stumj visiem, kāds viņš ir gudrs, kādas pareizās izvēles pieņem savā dzīvē. tikai žēl ka smirdīgs bomzis viņš ir. zajebal lasīt to huiņu. smirīgais bomzi nosprāgsti beidzot.

estragons 1.aprīlis 2019 18:12
6 1 Atbildēt

Nav ko mazgāt.Jāpērk jauns auto netīrā vietā,neies maksāt par kaut kādu mazgāšanu.Bet zobi,tie gan jātīra rītā un vakarā.Kā arī regulāri jānogrūžas.Tad iAuto nu ļoti patix.

izglītības kvalitāte 1.aprīlis 2019 18:17
6 0 Atbildēt

Mīļā iAuto.Destilēts ūdens un osmozes procesā attīrīts ūdens ir divi dažādi ūdeņi.Bet-abus varat liet sev uz galvas prāta skaidrībai.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti