“DB Schenker” ir vēl par soli tuvāk sūtījumu piegādei ar iespaidīgajiem VoloDrone kravas droniem (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Kristīne Jankoviča | 31.jūlijs 2021 11:43

Pilsētas gaisa transporta pionieris “Volocopter” un vadošais loģistikas uzņēmums “DB Schenker” paziņoja, ka ir pabeigta elektrisko kravas dronu, kas paredzēti virszemes loģistikas operāciju veikšanai, izmantošanas konceptuālā projektēšana.

“Volocopter”, “DB Schenker” un Fraunhofera institūta pētnieku grupas, izpētot preču kodēšanas procesus, novērtējot kravas slodzes līmeni un definējot drošās preces, ar autonomo transporta līdzekļu palīdzību notestējot automātisku kravas piegādi ar dronu un nosakot citus nepieciešamos pirmslidojuma kravas kontroles veidus, ir modelējušas kravas drona VoloDrone integrāciju loģistikas tīklos.

Saskaņā ar SIA “Schenker” valdes locekles Evijas Sedolas teikto, “Volocopter” un “DB Schenker” strādā kopā pie VoloDrone ieviešanas kopš 2019. gada. "Sadarbības rezultātā izstrādātais  plāns ir pirmais savā jomā, un tas ir pamats VoloDrone dronu integrēšanai globālajos loģistikas tīklos, kas loģistikas nozarei varētu pavērt pilnīgi jaunas iespējas," komentē E.Sedola.

Daudzpusīgais kravas drons VoloDrone ir aprīkots ar 18 rotoriem un motoriem vertikālai pacelšanās un nolaišanās iespējai. Tas var transportēt līdz 200kg kravas 40 kilometru attālumā.

 

 
Visi komentāri
 
:) 31.jūlijs 2021 13:16
1 1 Atbildēt

Nav jau slikti ka cilvēki kaut ko radā Tikai nevar saprast kur reāla dzīvē tos pielietos

jupis 31.jūlijs 2021 23:59
1 1 Atbildēt

Būšu pirāts,pa ceļam aplaupīšu visus gaisa kuģus

Kanibaals 1.augusts 2021 10:14
1 1 Atbildēt

Šobrīd ES šāds lidonis ir nelegāls.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti