Goodyear papildina riepu klāstu elektriskajiem un sporta apvidus auto 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Goodyear | 27.februāris 2023 10:58

"The Goodyear Tire & Rubber" (turpmāk – Goodyear) paplašina riepas Eagle F1 Asymetric 6 izmēru klāstu. Šī riepa jau līdz šim ir saņēmusi vairākas godalgas. Tagad piedāvājums ir paplašināts ar četriem jauniem izmēriem, iekļaujot jaunus elektriskos un sporta apvidus auto, kas ir kļuvuši populāri visā Eiropā.

Jauno riepu uzlabotais sastāvs ļauj labāk pielāgoties ceļu segumam, kā arī nodrošina teicamu saķeri un stabilitāti gan sausā, gan slapjā laikā.

2023. gada laikā riepas būs pieejamas četros jaunos izmēros, sniedzot iespēju aprīkot tādus populārus automobiļa modeļus kā KIA Sportage, Peugeot 5008 un Tesla Model 3. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 zemā rites pretestība un augstā slodzes izturība padara to piemērotu mūsdienīgiem apvidus auto un elektriskajiem transportlīdzekļiem. Riepā iekļauta Dry Stability Plus tehnoloģija, kas ļauj labāk pielāgoties ceļa segumam, kā arī nodrošina labāku saķeri un stabilitāti. Tāpat ir veiktas izmaiņas sastāvā, uzlabojot tās veiktspēju slapjā laikā. Elektrisko automobiļu riepas konstrukcijā ir iestrādāts skaņas slāpēšanas materiāls, kas nodrošina ceļa trokšņa samazinājumu pat par vienu decibelu.

"Eagle F1 Asymmetric 6 klāsts tagad nodrošina augstas kvalitātes riepas lielākajai tirgus daļai. Pieaugošais elektrisko un sporta apvidus automobiļu skaits Eiropā ir mudinājis piedāvāt plašāku izmēru skaitu. Mēs aicinām izmantot Eagle F1 Asymmetric 6 aktuālo piedāvājumu, tādā veidā uzlabojot automobiļa vadāmību un efektivitāti. Vienlaikus patlaban norisinās darbs pie produkta attīstības, lai varētu nodrošināt vēl augstāku kvalitāti," stāsta Goodyear pārstāve Sonija Lenevī (Sonia Leneveu).

Jaunie riepu izmēri radīti, iedvesmojoties no pieaugošās elektrisko un sporta apvidus auto popularitātes Eiropā. Kopumā jaunu automobiļu pārdošanas apjomi 2022. gadā samazinājās, tomēr sporta apvidus auto tieši pretēji – pieauga, jo palielinājās šo auto modeļu klāsts. Pērn jaunu sporta apvidus auto pārdošanas apjoms veidoja 43% no kopējā Eiropas tirgus, kas ir par 10% vairāk nekā 2021. gadā. Savukārt elektroauto 2022. gadā veidoja 12% no kopējā tirgus Eiropā (2021. gadā tie bija 9%), un kopumā šajā reģionā tika reģistrēti 1,3 miljoni auto.

Pirmajā pārdošanas gadā Eagle F1 Asymmetric 6 uzvarēja vairākos Eiropas riepu testos. Auto žurnāls Auto Motor und Sport to novērtēja ar izcilību, savukārt Auto Bild un Tyre Reviews to ierindoja pirmajā vietā, pārspējot citus jau pārbaudītus zīmolus.

"Eagle F1 Asymmertic 6 ir riepa, kas tās sabalansētības, spēcīgas akvaplanēšanas, īsās bremzēšanas distances, precīzas vadāmības un zemas ritas pretestības dēļ nodrošina sniegumu visaugstākajā līmenī," norāda Auto Bild pārstāvji.

Riepas izmērs 235/45R18 98Y XL un 245/40R19 101Y HL jau ir pārdošanā, 225/55R18 102Y XL būs pieejams aprīlī, savukārt 225/55R18 98Y – jūnijā.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
darklight 27.februāris 2023 16:12
4 0 Atbildēt

Sporta apvidus auto. Tie ir tie, kas Parīze - Dakāra brauc?

0pis 27.februāris 2023 17:10
4 0 Atbildēt

Nē, tie būtu apvidus sporta auto. Šeit ir domāti auto, kas brauc pa sporta apvidu. Acīmredzot - pa stadionu, ledus arēnu - visādi pļāvēji un ledus kopšanas agregāti.

0pis 27.februāris 2023 15:11
2 0 Atbildēt

Riepai spēcīga akvaplanēšana? Labāk tādas nelietot!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti