Uzmetiens saules paneļu uzstādīšanā! (+ VIDEO) 17

 
Baltik Elektro | 14.jūnijs 2023 12:59

Saules paneļu uzstādīšana bieži vien nav tas biežākais "klupšanas akmens" cilvēkiem, kas noticējuši valsts zaļajam kursam.

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 15.jūnijs 2023 9:03
8 4 Atbildēt

Nu un kad tu sāksi maksāt nodokļus par pašaudzētajiem kartupeļiem, par katru zemeni ko tu noplūc un iebāz mutē? Kad maksāsi par paša mazgātu veļu, jo pēc būtības tas ir veļas mazgāšanas bizness. Arī par savu virtuvi jāmaksā nodokļi, jo tā tak ir kafejnīca, vai pat restorāns!

 Un ja vēl sētā mazgā mašīnu, tev tak ir nereģistrēta auto mazgātava un tu veic piesārņojošu darbību! 

Un vispār, 40l skābekļa balons maksā 160 euro, bet tu gan jau ka elpo skābekli pa brīvu un nemaksā nodokļus valstij! Sen laiks maksāt ienākuma nodokli par skābekli, ko saņem no valsts dāvanā!

... 15.jūnijs 2023 9:29
7 1 Atbildēt

Nejauc savu muti ar sabiedrisko. Neviens Tev neliedz ražot saules elektrību savām vajadzībām. Vari to pats uzglabāt akumulatorā vai citā veidā un tērēt kad tev vajag. Bet Tu jau negribi. Tu gribi, lai tavas vasarā saaudzētās zemenes kāds paņem glabāšanā un Tu vari tās paņemt tad kad Tev vajag - piem. ziemā un lai tās būtu svaigas kā tikko no dobes. Gribi būt zemeņu biznesā, vari tās vasarā tirgot pa to cenu, kādas tai brīdī ir tirgū. Un nevienam nav Tev jāgarantē, ka būs pieprasījums. Ja gribi svaigas zemenes zienā - pērc pa to cenu, kāda nu tā ir atbilstošajā brīdī.

srt 14.jūnijs 2023 19:00
5 10 Atbildēt

Pats jau visu loģoski pateica - lai slēdz līgumu, maksā nodokļus un ražo savu elektrību. Manā skatījumā ikvienam elektroenerģijas ražotājam ir jāreģistrējās kā komersantam, SIA vai kā savādāk, jāslēdz līgums un jāmaksā nodokļi. Tāpat kā HES vai TEC, vai koģenerācijas stacijas īpašniekiem. Tāteikt, viens likums, viena taisnība visiem. Un valstij no šiem ražotājiem ir jāpērk lētākais un minimālais piedāvājums.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO)

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 4

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 22

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Arī pārāk lēna braukšana var radīt avārijas situācijas (+ VIDEO) 43

Satiksmes drošību veido daudz un dažādi aspekti. Viens no tādiem ir – cik droši vadām savu transportlīdzekli un cik labi iekļaujamies satiksmes plūsmā. Nereti no autovadītājiem dzirdamas sūdzības par citu satiksmes dalībnieku pārgalvīgu braukšanas stilu. Tomēr ir arī tādi, kas kopējā satiksmes plūsmā neiekļaujas, jo dažādu iemeslu dēļ brauc pārāk lēni. Arī šāds braukšanas stils var radīt neprognozējamas situācijas uz ceļa. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti