Samsung laidis klajā Galaxy Tab S10 sēriju ar mākslīgā intelekta funkcijām

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 30.septembris 2024 11:17

Samsung Electronics Co., Ltd. prezentējis Galaxy Tab S10 Ultra un Galaxy Tab S10+ – pirmos planšetdatorus nozarē, kas izstrādāti, lai būtu piemēroti tieši mākslīgā intelekta funkcijām.

Galaxy Tab S10 Ultra veiktspējas uzlabojumi[i] ietver CPU pieaugumu par 18%, GPU pieaugumu par 28% un NPU pieaugumu par 14%, salīdzinājumā ar Galaxy Tab S9 Ultra. Apvienojumā ar ilgstošu akumulatora darbības laiku[ii] un Super-Fast Charging[iii], Galaxy Tab S10 sērija ļauj ierīci izmantot ilgāk, samazinot uzlādes laiku.

Uzlabotā apstrādes jauda nodrošina ātrākas un atsaucīgākas AI funkcijas, kas tagad ir vēl vieglāk pieejamas, izmantojot jauno Galaxy AI Key taustiņu uz aizsargvāka Book Cover tastatūrām. Progresīvā programmatūra ietver tādas funkcijas kā Note Assist un Drawing Assist, kas optimizētas lietošanai planšetdatorā. Galaxy Tab S10 sērijas planšetdatorus var izmantot arī kā mājokļa pārvaldības ierīces, pateicoties 3D kartes skata funkcijai, kas sniedz vizuālu pārskatu par māju un citām pievienotajām ierīcēm, vienkāršojot to pārvaldību SmartThings ekosistēmā. Samsung Knox drošības sistēma nodrošina datu privātumu un kontroli, savukārt inovatīvie materiāli apstiprina Samsung apņemšanos nodrošināt ilgtspējīgāku nākotni.

Eleganta uzbūve un displejs

Augstākās kvalitātes aparatūra ietver 14,6 collu ekrānu Galaxy Tab S10 Ultra un 12,4 collu ekrānu Galaxy Tab S10+. Tie ir kā ideāls audekls S Pen irbulim, kas ir komplektā abiem sērijas modeļiem.

Jaunākā Dynamic AMOLED 2X tehnoloģija piedāvā izteiksmīgu skatīšanos pat ārpus telpām. Katra detaļa ir skaidri redzama no jebkura leņķa un jebkurā vidē, izmantojot progresīvu pretatspīdumu tehnoloģiju, kas samazina traucējošo atspīdumu. Planšetdatoru četru skaļruņu sistēma ir uzlabota ar AI darbinātu Dialogue Boost, kas pastiprina balss skaļumu pār citiem video skaņu efektiem, lai radītu īpaši skaidru skaņu, piemēram, skatoties filmas populārākajās straumēšanas platformās.

Galaxy Tab S10 sērija piedāvā īpašu ūdens un putekļu noturību ar IP68 vērtējumu, ko papildina uzlabotais Armor Aluminium — lietošanai jebkurā laikā un vietā.

 

AI funkcijas efektivitātei un radošumam

Ar Galaxy Tab S10 sērijas ierīcēm vari efektīvi uzlabot produktivitāti un ļaut sev izpausties radoši.

·         Izmantojot Note Assist un S Pen irbuli, piezīmju veikšana planšetdatora lielajā displejā ir ērta un pārskatāma. Studiju balss ierakstu, piezīmju vai personīgās dienasgrāmatas rakstīšana ir efektīvāka, izmantojot AI automatizētās transkribēšana un kopsavilkuma funkcijas. Ar PDF Overlay Translation Galaxy Tab S10 sērijas ierīcēs var vienkārši un nekavējoties tulkot dažādus PDF failus. Handwriting Help sakārtos un formatēs ar roku rakstītas piezīmes vienotā tekstā.

·         Galaxy AI Sketch to Image padara Galaxy Tab S10 Ultra par ideālu rīku, lai iztēli pārvērstu realitātē – tas ir kā tavs personīgais radošais palīgs.

·         Izmantojot Circle to Search[iv] with Google Galaxy Tab S10 sērijas planšetdatoros, vari meklēt jebko, nepārslēdzot lietotnes un ātri saņemt atrasto informāciju. Tāpat vari nekavējoties iztulkot jebkuru attēlu, video vai tekstu, veicot tikai divus pieskārienus. Circle to Search var pat atpazīt un ieskicēt soļus fizikas un matemātikas uzdevumu risināšanai.

·         Galaxy S Pen Air Command ar AI nodrošina tūlītēju piekļuvi Galaxy AI Assistant funkcijām, nepārslēdzoties starp izvēlnēm. AI asistenta lietotnes var viegli aktivizēt, izmantojot Galaxy AI Key taustiņu uz aizsargvāka Book Cover[v] tastatūras, tādējādi ļaujot lietotājiem vieglāk piekļūt Samsung Bixby vai Google Gemini pielāgotai AI pieredzei.

Kontrolē mājokli no planšetdatora

Galaxy Tab S10 var lietot arī kā viedo Galaxy AI ierīci mājokļa pārvaldībai. Pateicoties lielajam ekrānam un optimizētām funkcijām, piemēram, 3D kartes skatam, ar SmartThings lietotni var viegli uzraudzīt un kontrolēt mājas ierīces. Piemēram, izslēgt televizoru, neieejot dzīvojamajā istabā, ieslēgt gaisa kondicionieri, neizkāpjot no dīvāna, vai saņemt paziņojumu, kad kāds atstāj ledusskapja durvis vaļā – tas viss notiek vienā jaudīgā ierīcē. Kā arī, aktivizējot AI Energy režīmu, lietotāji viegli var samazināt ierīču enerģijas patēriņu un pārraudzīt to. Galaxy AI ne tikai uzlabo dzīvi, kad esi ceļā, bet arī novērš lieku stresu ikdienas mājas darbos.

Galaxy ekosistēma – paplašināta un droša

Galaxy Tab S10 sērija paplašina Galaxy trešo pušu lietotņu klāstu, piedāvājot jaunas un uzlabotas lietotnes, tostarp Goodnotes, LumaFusion, Noteshelf3, Clip Studio Paint, PicsArt un Sketchbook. Lietotāji var pievienot dramatiskus vizuālos efektus un kontrolēt kadru ātrumu, rediģējot videoklipus LumaFusion lietotnē, vai izveidot radošu saturu ar draugiem, izmantojot PicsArt. Ar Galaxy Tab S10 sērijas plašo trešo pušu lietotņu klāstu ikviens var atrast kaut ko sev.

Samsung nodrošina lietotājiem izvēli un kontroli pār savām ierīcēm un datiem. Izmantojot Advanced Intelligence iestatījumus, lietotāji var izvēlēties atspējot tiešsaistes datu apstrādi, lai nodrošinātu, ka viņu dati paliek tikai ierīcē. Samsung Knox reāllaika draudu noteikšana un aizsardzība vienmēr nodrošina lietotāju drošību, lai varētu dzīvot bez satraukuma.

Galaxy Tab S10 Ultra un Galaxy Tab S10+ ir pieejami divās krāsās: Mēnessakmens pelēkā un Platīna sudraba. Lai iegūtu papildus informāciju par Galaxy Tab S10 sēriju, apmeklējiet Samsung oficiālo mājaslapu www.samsung.lv.

[i] Galaxy Tab S10+ veiktspējas jauninājumi ietver CPU pieaugumu par 16%, GPU pieaugumu 27% un NPU pieaugumu par 13%, salīdzinot ar Galaxy Tab S9+.
[ii] Faktiskais akumulatora darbības laiks var atšķirties atkarībā no modeļa, lietošanas paradumiem un citiem faktoriem.
[iii] Super Fast Charging ātrums ir atkarīgs no akumulatora līmeņa un citiem faktoriem; izmantojiet tikai Samsung apstiprinātus lādētājus un kabeļus; neizmantojiet nolietotus vai bojātus lādētājus vai kabeļus; nesaderīgs lādētājs vai kabelis var izraisīt nopietnas traumas vai ierīces bojājumus.
[iv] Rezultāti var atšķirties atkarībā no vizuālajām atbilstībām. Nepieciešams interneta pieslēgums. Lietotājiem, iespējams, būs jāatjaunina Android uz jaunāko versiju. Produkta funkcionalitāte var būt atkarīga no jūsu lietotnes un ierīces iestatījumiem. Dažas funkcijas var nebūt saderīgas ar noteiktām programmām. Pakalpojuma pieejamība atšķiras atkarībā no valsts un valodas. Rezultātu precizitāte netiek garantēta.
[v] Book Cover Keyboard tastatūra nopērkama atsevišķi. Produkta dizains var atšķirties atkarībā no modeļa. Funkcijas un tastatūras izkārtojums var atšķirties atkarībā no modeļa vai valodas veida.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atsaukums 12 tūkstošiem Kia EV9 1

Dienvidkorejas autoražotājs Kia atsauks gandrīz divpadsmit ar pusi tūkstošu elektrisko EV9 krosoveru, lai novērstu problēmas ar attālinātās parkošanās palīgsistēmu. Lasīt vairāk

 

Jauni motori BMW 5. sērijas Touring un versija, kas maksās mazāk par 60 000 eiro 3

BMW papildinājis 5.sērijas Touring universāla motoru klāstu ar jaunām izvēlēm, kas pircējiem kļūs pieejamas no šī gada novembra. Lasīt vairāk

 

Skaņu signālu Audi vadītājs uztver kā vērsis sarkanu lupatu (+ VIDEO) 9

No apraksta noprotams, ka video autors ar skaņu signālu brīdina Audi vadītāju, kurš atpakaļgaitā izbrauc no pagalma. Pēdējais to uztver kā "vērsis sarkanu lupatu" un metas video autoram pakaļ. Lasīt vairāk

 

BYD piesaka 1200 Zs jaudīgo Yangwang U8 Parīzes autoizstādei (+ VIDEO) 2

Ķīnas autobūves koncerns BYD gatavojas Parīzes autoizstādei, kas durvis ver 14. oktobrī. Jaunumu skaitā arī luksuss klases apvidus auto Yangwang U8, kas pirmizrādi Ķīnā svinēja 2023. gada novembrī. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti