Naktī uz 21.decembri 5

 
20.decembris 2012 19:20

Rīgas domes Satiksmes departaments informē - ielu, tiltu un satiksmes pārvadu uzturētāji šodien, beidzot maģistrālo ielu apstrādi ar pretslīdes materiāliem, uzsāka rajona un mazākas nozīmes ielu attīrīšanu no sniega. Darbus plānots turpināt arī naktī uz piektdienu un piektdien.

 Ziemeļu rajonā šodien ir veikta sniega šķūrēšana mazākas nozīmes ielās Mežaparkā, Jaunciemā un Vaķiltu ciemā. Ielu sakopšana tupinās Pētersalas ielas apkārtnē, Ziemeļblāzmas rajonā, Vecāķos, Vecmilgrāvī un Sarkandaugavā. Naktī uz piektdienu tiks uzsākti izvešanas darbi Valdemāra ielas, Kalpaka bulvāra, Elizabetes ielas un Kronvalda bulvāra apkaimē. Piektdien, 21.decembrī, plānots uzsākt Ķīšezera ielu sakopšanu.

Kurzemes rajonā sakoptas ielas gar izglītības iestādēm un sociālajiem centriem Imantā, Vakarbuļļos, Daugavgrīvā un Bolderājā. Naktī uz piektdienu plānots sakopt Observatorijas ielu, Purva ielu, Palangas ielu, Slokas ielu, Birzes ielu, Lēpju un Kandavas ielas. Piektdien, 21.decembrī, darbus turpinās minēto rajonu mazākas nozīmes ielās.

Vidzemes priekšpilsētā sakoptas mazākas nozīmes ielas Purvciemā – Salamandras iela, Marsa gatve, Bajāru iela, Burtnieku iela, Žagatu iela, Rubeņu iela, Caunes iela, Nautrēnu iela, Lielvārdes iela (no Dzelzavas ielas līdz 84.vidusskolai). Šonakt plānots uzsākt mazākas nozīmes ielu sakopšana Teikā.
Latgales priekšpilsētā naktī uz piektdienu plānota sniega izvešana no 13. janvāra ielas, Marijas ielas, Avotu ielas, Artilērijas ielas, Gogoļa ielas, Turgēņeva ielas, Maskavas ielas, Puškina ielas, Satekles ielas, Elizabetes ielas, Dzirnavu ielas. Naktī uz piektdienu un dienā tiks uzsākta mazākas nozīmes ielu sakopšana Dārziņos, Pļavniekos, Grīziņkalnā un Dārzciemā.

Zemgales priekšpilsētā uzsākta mazākas nozīmes ielu sakopšana Beberbeķos, Ziepniekkalnā, Bišumuižā, Valdlaučos pie Bauskas ielas un Āgenskalnā.

Centrā turpinās ielu sakopšana un sniega izvešana no Vecrīgas.

SIA Rīgas tilti naktī uz piektdienu izvedīs sniegu no satiksmes pārvada pār dzelzceļu Kārļa Ulmaņa gatvē, gājēju tuneļa Gogoļa ielā un gājēju tuneļa Stacijas laukumā.

Kā ziņots, atbilstoši Satiksmes departamenta prasībām tīrīšanas uzņēmumiem tiltu un maģistrālo ielu apstrāde ar pretslīdes materiāliem ir jāuzsāk līdz ar snigšanas sākumu, lai snigšanas laikā uz brauktuvēm neveidotos piebraukta sniega kārta un klāt nākošais sniegs pakāpeniski tiktu kausēts. Tomēr snigšanas laikā sniega kārta uz brauktuvēm arvien atjaunojas, tāpēc būtiskus braukšanas apstākļu uzlabojumus uz maģistrālajām ielām un tiltiem ir iespējams panākt divu līdz trīs stundu laikā pēc snigšanas beigām.

Ielu, tiltu un pārvadu uzturēšanas darbus Rīgā veic uzņēmumi, ar kuriem Rīgas domes Satiksmes departaments konkursa rezultātā 2009.gadā noslēdza līgumus par transporta būvju ikdienas uzturēšana no 2010. līdz 2014.gadam. Tiltu un pārvadu uzturēšanu veic SIA Rīgas tilti, savukārt ielas uztur: Centra rajonā PS CP Serviss, Latgales priekšpilsētā AS Ceļu pārvalde, Vidzemes priekšpilsētā PS CP Serviss, Zemgales priekšpilsētā PS CP Serviss, Kurzemes rajonā SIA Roadeks, Ziemeļu rajonā PS CP Serviss.

Aktuālākā informācija par situāciju Rīgas ielās pieejama sociālā tīklā Twitter kontā @rdsvc - https://twitter.com/rdsvc un īpaši izveidotajā mājas lapā sniegs.riga.lv.


Informāciju sagatavoja:
Una Ahuna-Ozola
Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste

 
Visi komentāri
 
288750. viesis 21.decembris 2012 12:06
0 0 Atbildēt

Izdevīgs KASKO kalkulators www.salidzini.lv/kasko

288753. viesis 21.decembris 2012 15:25
0 0 Atbildēt
288758. viesis 22.decembris 2012 14:33
0 0 Atbildēt

Šitas bija tas dekstera slavenais Kreiss smagais ar ziemenēm?

288768. viesis 28.decembris 2012 11:52
0 0 Atbildēt

Vadonis ierāvis kulē...

288770. viesis 28.decembris 2012 12:44
0 0 Atbildēt

nu psc...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti