Varēs izpētīt Serģa un Stupeļa «māju uz riteņiem»

 
12.janvāris 2005 8:51

Izstādē "Motoru sports 2005" ikviens apmeklētājs varēs izpētīt, kā motobraucēju Kristera Serģa un Kaspara Stupeļa komanda dzīvo un strādā sacensību laikā. Trīs dienas Ķīpsalā būs iespējams apskatīt un pabūt "Nelss" komandas "mājā uz riteņiem".

Kā pastāstīja komandas menedžeris Tomass Cīrulis, izstādē nolemts eksponēt komandas nometni sacensību vietā. Atbalstītājiem un faniem, kā arī interesentiem varētu būt īpaši interesanti ielūkoties sportistu darba un dzīves aizkulisēs. "Faktiski tas ir buss, ar ko komanda pārvietojas, un nojume, kurā komanda dzīvo un strādā sacensību laikā. Tur ir iekārtota darba vieta mehāniķiem un atpūtas zona sportistiem, kurā gatavoties startiem un tikties ar faniem un atbalstītājiem," stāsta Tomass Cīrulis.

Izstādē būs apskatāms arī ekipāžas jaunais motocikls, ar kuru Kristers Serģis un Kaspars Stupelis piedalīsies sacensībās 2005. gadā.

Sestdien (29. janvārī) motofani varēs tikties ar sportistiem – pieckārtējo pasaules čempionu motokrosā ar blakusvāģiem Kristeru Serģi un viņa kantētāju, divkārtējo pasaules čempionu motokrosā ar blakusvāģiem Kasparu Stupeli.

Jau ziņots, ka no 28. līdz 30. janvārim notiks gada vērienīgākais motoru sporta pasākums – 6. reģionālā tehnisko sporta veidu izstāde "Motoru sports 2005".

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā trīs dienu garumā vienuviet būs iespējams apskatīt visu rūcošo agregātu klāstu – sākot no maziem automodelīšiem, sporta motocikliem un automašīnām līdz pat paraplānam un formulai uz ūdens F2. Būs iespējams noskatīties dažnedažādas sacensības un paraugdemonstrējumus, satikt čempionus un vadošos motoru sporta pārstāvjus, kā arī pašiem izbaudīt asas izjūtas, braucot ar kartingiem un bokartiem.

Projekta vadītājs Māris Ozoliņš stāsta: "Beidzot ir izdevies salāgot izstādi "Motoru sports" ar autorallija sacensību kalendāru, un šogad izstāde nenotiks reizē ar Latvijas un Igaunijas čempionātiem rallijā un "Baltijas kausu". Tādējādi izstādes "Motoru sports" laikā būs iespēja klātienē satikt Baltijas un Latvijas autorallija komandas un to dalībniekus un apskatīt viņu sacīkšu tehniku."

Šogad īpaša uzmanība tiks veltīta Dakaras rallijreidam – izstādē būs iespējams satikt rallijreida dalībniekus, kuri tikko atgriezušies no nopietnajām 2005. gada sacensībām un dalīsies savos iespaidos. Interesenti varēs iegūt autogrāfus, kā arī nofotografēties ar saviem favorītiem. Tāpat izstādes laikā būs skatāma fotoizstāde par 2005. gada rallijreidu.

Projektu veido Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT1 sadarbībā ar Latvijas Automobiļu federāciju, Latvijas Motosporta federāciju, Latvijas Ūdens motosporta federāciju un Latvijas aeroklubu.

Informatīvais atbalsts: www.iauto.lv, autoraidījums "Zebra", žurnāls "Auto", "Auto Euro", www.oho.lv, www.TVNET.lv, www.ZLHotline.lv.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti