AC Schnitzer prezentēs ACS3 4. paaudzi 5

 
25.februāris 2005 10:25

Šī gada Ženēvas motoršovā - 3.-13. martā tūninga ateljē AC Schnitzer prezentēs modeļa ACS3 ceturto paaudzi uz jaunā BMW E90 bāzes. Nekādas būtiskas tehniskas detaļas par auto pagaidām izpaustas netiek. Tomēr, aplūkojot pāris oficiālos foto no AC Schnitzer, varam jau izdarīt dažus secinājumus.

Pirmais, ko nevar neievērot - pilnīgi jauns priekšējais buferis, kas nomainījis diezgan parasto un ne pārāk izteiksmīgo "štata" detaļu. Atšķirībā no rūpnīcas versijas noapaļotajām priekšdaļas detaļām, šim modelim ir spilgti izteikts dizains modernā "stūrainā" stilā. Asi grieztās malas un apakšējā spoilera pseido-eleroni piešķir ACS3 ļaunīgu plēsoņas grimasi.



"Pa sportistu modei" melni restotajai centrālajai gaisa savācējlūkai abās pusēs izvietotie difuzori, savukārt, atsauc atmiņā filmās redzētos kara iznīcinātājus. Loģiski būtu pieņemt, ka auto aizmugures daļu greznos masīvs buferis tādā pašā stilā. Un kā gan citādi - zem tā pārītis iespaidīgu hromētu izplūdes sistēmas cauruļu.

Lieliski izceļas ACS3 uzmontētie 19 collu vieglmetāla diski AC Schnitzer Type IV, apauti ar 235/35 R19 izmēra riepām. Arī sānskats ir izmainījies, pateicoties platajiem reljefajiem sliekšņiem.



Zinot AC Schnitzer "standarta tūninga paņēmienus", jaunā auto salonā varam gaidīt dažādas krāsas augstas kvalitātes ādas apdari, alumīnija rokturi stāvbremzei un ātrumkārbai, kā arī pedāļu uzlikas.
 
Visi komentāri
 
158506. viesis 25.februāris 2005 10:51
0 0 Atbildēt

Nosaukums gan neko neizsakošs.

158512. viesis 25.februāris 2005 11:08
0 0 Atbildēt

kur ir aizmugures foto?

158555. viesis 25.februāris 2005 14:19
0 0 Atbildēt

IBIO, no sākuma izlasīju "prezentēs 4. padauzi" :)

158607. viesis 26.februāris 2005 9:30
0 0 Atbildēt

Super

158633. viesis 27.februāris 2005 13:45
0 0 Atbildēt

smuks:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti