Jaunā OPEL Vectra un Signum - jau septembrī 12

 
17.jūnijs 2005 7:39

Galvenie OPEL Vectra un Signum jauninājumi ir izmainīts priekšējās daļas dizains, nomainīta automašīnas dzinēju gamma un to parametri, kā arī tika ieviestas daudzas jaunas tehnoloģiskās inovācijas. Plānots, ka automašīnas sāks tirgot jau šī gada septembrī.

Jauns dinamisks dizains un atjaunots interjers.Galvenaie Vectra 4-durvju, Vectra 5-durvju, universāla un Signum jaunumi ir atjaunota automašīnas priekšējā daļa, kas kopā ar raksturīgo OPEL sānu dizaina līniju, rada ļoti dinamiska un sportiska auto iespaidu.



Papildus īpašības: tipiskā OPEL ieloce uz motora pārsega, priekšējā bampera sašaurinājums un pats pamanāmākais – jaunie priekšējie lukturi, kas dizainiski ideāli saskan ar jaunizveidoto automašīnas priekšējo spārnu un motora pārsegu. Priekšējie lukturi piesaista uzmanību ar caurspīdīgām, hromētām lampām. Jaunajām Vectra un Signum bišu šūnu struktūras priekšējā reste ir papildināta ar hromētām uzlikām un izteiksmīgu OPEL logo, kā arī stilistiski iespaidīgas un lielas gaisa ieplūdes lūkas priekšējā bamperī ar miglas lukturiem, kas iezīmē jaunās priekšējās automašīnas daļas unikalitāti.

Signum un Vectra interjeram tiek piešķirta augstas kvalitātes izskats un tā izveidei pielietoti augstas kvalitātes materiāli. Mērinstrumentu panelis ieguvis jaunu izskatu, tā augšējā daļa kā arī sānu durvju apšuvums ir apvilkts ar ādu. Mērinstrumentu panelis un salona apdare rada patīkamu, vairāk elegantu iespaidu, pateicoties jaunajām kontūrām, ko rotā alumīnija vai koka apdare. Visas Vectra un Signum versijas ir aprīkotas ar trīs spieķu sportisku stūres ratu.



Lai uzsvērtu un pasvītrotu Signum pozīciju piedāvāto OPEL automašīnu gammā, dizaineri ir piešķīruši papildus akcentus automašīnas priekšējam dizainam. Hromētas vai pelēki metāliskas uzlikas uz priekšējās restes, priekšējā reste ar U-veida hromētu rāmi un ar hromētām uzlikām dekorēti priekšējie miglas lukturi, kuri akcentē automašīnas priekšējās daļas vertikālās līnijas, radot elegantu un izsmalcinātu izskatu.

Jauns 2.8 V6 turbo dzinējs, paplašināta dīzeļu dzinēju gamma, DPF (Diesel Particulate Filter) standarts.
No plašā moderno ECOTEC dzinēju klāsta būs pieejami pieci benzīna dzinēji un četri CDTI “common-rail” dzinēji, kuri standartā aprīkoti ar bezapkopes dīzeļdegvielas filtru. Visi dzinēji atbilst Euro 4 izplūdes gāžu standartiem.

Atkarībā no dzinēja, būs pieejamas piecu vai sešu ātrumu mehāniskās pārnesumu kārbas. Izsņemot 1.6l un 1.8l benzīna dzinējiem, visi dzinēji tiek standartā aprīkoti ar sešu pārnesumu manuālo transmisiju. Sešu ātrumu automātiskā transmisija ar Active Select ir pieejama 2.8 V6 Turbo dzinējam, 150 Zs 1.9 CDTI un 3.0 V6 CDTI dzinējiem.

Uzlabota vadāmība un labāks komforts.Inovēta un izsmalcināta IDS plus (Interaktīvā Vadīšanas Sistēma) balstiekārta nodrošina maksimāli drošu automobīļa vadāmību, dodot iespēju izbaudīt automašīnas vadāmības priekšrocības. Priekšējās un aizmugurējās balstiekārtas cietības uzstādījumi, pateicoties IDS plus, tāpat kā elektro-hirauliskais stūres pastiprinātājs nodrošina automašīnas garenstabilitāti un šķērsstabilitāti pagriezienos.

Tehnoloģisku īpatnību jauninājumi.Papildus izsmalcinātajai IDS Plus balstiekārtai ar CDC (Continious Dumping Control) arī iekļauti bi-ksenona lukturi ar dinamisko staru izliekumu atkarībā no pagrieziena leņķa, duālā klimata kontrole, ortopēdiski atzīts Multi Contour vadītāja sēdeklis, piekabes vilkšanas režīma stabilitātes sistēma, Bluetooth interfeiss ar balss vadību un mobilā telefona hands free sistēma ar bluetooth sinhronizēšanas iespējām.

 
Visi komentāri
 
170419. viesis 17.jūnijs 2005 8:49
0 0 Atbildēt

"...priekšējā reste ir papildināta ar hromētām uzlikām un izteiksmīgu OPEL logo.." - nu MAZDA kas MAZDA. Vai man 1niigajam taadas asociaacijas?

170426. viesis 17.jūnijs 2005 9:23
0 0 Atbildēt

dinamiskais staru IZLIEKUMS, kurš idiņš to ir sadzejojis? kurš ta tos atarus tur locīs?

un cauri ir - vecos opeļus tagad neviens vairs nepirks....

170433. viesis 17.jūnijs 2005 10:25
0 0 Atbildēt

fcuk, japāņu kroplis, sarežģītas līnijas, nav tāda viengabalaina skata. visbriesmīgākais dizains no šitās "līnijas" ir TOYOTA Avensis :(

170434. viesis 17.jūnijs 2005 10:29
0 0 Atbildēt

Diezgan glīts autiņš. Baidos gan par cenu...

P.s. Par Avensis - man, piemēram, patīk :)

170435. viesis 17.jūnijs 2005 10:30
0 0 Atbildēt

Mans coments iepriekšējais...

170436. viesis 17.jūnijs 2005 10:34
0 0 Atbildēt

tā jau ir ar tiem dizainiem, kam patīk, kam ne.

peace

170437. viesis 17.jūnijs 2005 10:44
0 0 Atbildēt

es nez... man ieprieksheejais patiik labaak, it sevishkji hatchback versija jeb GT ... shitaa jaunaa prieksha kaut kas pa vidu starp astras resti un mazdu.. kaut kaads hibriids.. nu nepavelk. labaak pa normaalu pikji panjemt ieprieksheejo GT versiju.

170442. viesis 17.jūnijs 2005 11:11
0 0 Atbildēt

VECTRA GTS laikam domāji, ja? :)

170481. viesis 17.jūnijs 2005 19:39
0 0 Atbildēt

"Inovēta" - ZB`s labs vaards!

170483. viesis 17.jūnijs 2005 20:15
0 0 Atbildēt

normāls dampis...nekā lieka:)

to 170419. viesis

jā tiešām mazdai līdzīgs...tai arī četri riteņi un četras durvis...nu tāds plaģiāts...

un vēl div lukturi priekšā...tas tak vispār bezkaunīga nospiešana...

tu drošvien zaparu no merša neatšķirtu...mudaks.

170556. viesis 20.jūnijs 2005 7:57
0 0 Atbildēt

Feislifts vietā. Vectras C patrreizējais "feiss" man ne visai, bet jaunais izskatās daudz stilīgāk un agresīvāk, vecais bij tāda lācīgs. Tikai arī cena būs attiecīga. Nez cik daudzi būs gatavi maksāt ap 25K EUR par Opeli?

170608. viesis 20.jūnijs 2005 14:48
0 0 Atbildēt

Es domāju, ka diez kas nav līdz avensim vēl tālu, bet mazda 6 pavisam no citas sugas. Kārējais Opel.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti