Par 1.augusta izklaides pasākumu Biķerniekos

 
29.jūlijs 2009 10:16

Lielākajā šīs vasaras auto un izklaides pasākumā, kas 1. augustā notiks Biķerniekos, paredzēts ne tikai Latvijas Dragreisa Čempionāta un „DrinkMe Cup” 3. posms, bet arī vērienīga auto izstāde, kurā savu dalību apstiprinājuši lielākie Latvijas auto klubi. Turklāt pirmo un vienīgo reizi šī gada auto sacensībās ar motociklu trikiem uzstāsies Krievijas un Ziemeļeiropas Steetbike Freestyle čempions Jānis Rozītis.

Savukārt pirms dragreisa uzvarētāju noskaidrošanas īpašu šovu rādīs mūsu valsts vienīgā drifta braucēja Kristena savdabīgā tandēmā ar Latvijas spēcīgāko sievieti un spēkavīru sacensību dalībnieci  Jolantu Loginu.



Autošovā savas skaistākās automašīnas izliks BMW Club Latvia, Latvijas Honda Klubs,  Latvijas Mitsubishi klubs,  Getaway.lv, Latvijas Supra Klubs, Burnout.lv, VWGolf Klubs, VWMotion.lv, Honda Prelude Klubs, Celicaclub.lv, Opel Club Latvia, VPZDU Tuning, Japcar.lv, MOTOPower.lv, Hobijauto.lv, Fast Foxes and Rides un Voyagerclub Latvia, kā arī būs individuālo auto entuziastu stends un ar aerogtāfijas mākslu papildināti Harley Davidson motocikli. Atsevišķa izstādes daļa būs veltīta auto sportam – apmeklētāji varēs aplūkot Latvijas Drifta Čempionāta līdera Ervina Ērgļa driftam sagatavoto BMW, Šosejas sacensību braucēja Jāņa Kārkliņa BMW, „Baltic Touring Car Championship” stendu, kā arī „Vasaras Sprinta Čempionāta” automašīnas, bet Paleto.lv stendā varēsim aplūkot īstu Formulu 3.

Skatītāji, kuri pasākumā ieradīsies līdz plkst. 18.00, varēs piedalīties speciālā balsojumā, nosakot skaistāko izstādes automašīnu un atraktīvāko stendu! Autoklubu skaistāko auto paziņošana notiks vienlaicīgi ar Dragreisa sacensību uzvarētāju apbalvošanu plkst. 21.00.

Izstādes teritorija skatītājiem būs atvērta jau no plkst. 13.00, un visas dienas garumā uz „Black Silver Party Bus” jumta  uzstāsies European Hit Radio JD konkursa uzvarētāji OxyGeN, Da White, Andy Bassland, Kellon, BumbleBeat un Matt.Li. Plkst. 17.00 spēlēs Trakais Mārtiņš (Mārtiņš Kreilis), bet pēc finālbraucieniem ap plkst. 20.00 - [Ex] da Bass (Illegal DJ Team/Riga Nights).  Plkst. 14.00 notiks Streetbike Freestyle treniņi, bet plkst. 15.00 sāksies modeļu fotogrāfa Svena Klāves on-line „karstā fotosesija”, kurā apmeklētājiem pozēs vismaz sešas modeles.

Dragreisa čempionāta un DrinkMe Cup 3. posma kvalifikācijas braucienu sākums plkst. 14.00, bet finālbraucieni sāksies plkst. 16.00. Sacensību starplaikos uzstāsies mūsu valsts vienīgā drifta braucēja Kristena un drifta čempionāta līderis Ervins Ērglis pret Latvijas spēkavīru sacensību atraktīvākajiem sportistiem Jolantu Loginu un Arti Plivdu, kā arī šogad vienīgo reizi autosporta sacensībās savu profesionalitāti demonstrēs Ziemeļeiropas un Krievijas Streetbike Freestyle čempions Jānis Rozītis.

Ņemot vērā daudzu dragreisa braucēju lūgumu, dienu pirms 1. augusta posma - piektdien, 31. jūlijā - Biķernieku Kompleksajā sporta bāzē notiks īpašs dragreisa treniņš, kas būs aprīkots ar sacensībām atbilstošu laika mērīšanas sistēmu (pēc katra brauciena dalībnieki saņems izdrukas ar rezultātiem). Treniņš notiks no plkst. 20.00 līdz plkst. 23.00. Treniņā aicināti piedalīties visi braukt gribētāji un skatītāji! Pieteikties variet, rakstot uz respektauto@inbox.lv

Protams, 1. augusta pasākuma īpašo krāšņumu radīs karsējmeitenes.lv, un vēl apmeklētājus sagaida „DāvanuServiss.lv bērnu pilsētiņa”, vizināšanās ar segway un  gokartiem, īpašā „DrinkMe”pārsteigumu stunda, „VIP Pitstop” kokteiļbārs no „PostClub Jelgava” un citi pārsteigumi!

Biļetes cena  līdz 31. jūlijam ir 6,- LVL. Bērniem līdz sešiem gadiem ieeja bez maksas, bet no septiņiem līdz 12 gadiem – 3,- LVL. Pasākuma dienā biļete maksās 7,- LVL. Biļetes nopērkamas visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās, kā arī DUS Statoil visā Latvijā. Skatītāji uz auto izstādi aicināti ierasties jau no plkst. 13.00, bet dragreisa sacensību finālbraucienu sākums – plkst. 16.00.

Mediju pārstāvji pieteikties akreditācijai, atsūtot pieteikumu uz respektauto@inbox.lv. Plašāka informācija par dragreisa un autošova dalībniekiem, jaunumiem un aktualitātēm – www.forsaza.lv

Dragreisa Kausa un Auto izstādes ģenerālsponsors – veselīgs enerģijas dzēriens DrinkMe. Oficiālā televīzija – Latvijas Mūzikas Kanāls, Oficiālais radio – European Hit Radio. Par drošību pasākumā rūpējas „Skorpions Apsardze”, drošības auto no „WESS Select”.

Pasākumu atbalsta: LAF, Narvesen, Motors24.lv, Uzvelckreklu.lv, Capital FM, Cinamon, Zebra,  Fantasy Park, SEMS, TV24, EasyGet.lv, Auto Euro, Autonews.lv, Travelnews.lv, VIPI.lv, Postfactum.lv, Oho.lv, BMWPower, MotoPower.lv, Getaway.lv, EkoPolise, DelfiAuto.lv, Corporate, Mobil Plus ADV, Hobijauto.lv, Apbalvojumu Darbnīca, DāvanuServiss.lv, MOTUL, Paleto.lv, TSC Auto, Genarts, Latakko, Hankook, Skorpions Apsardze, Karsējmeitenes.lv un Discomania.lv.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti