Luksusa dzīvokļu pircējiem dāvinās „Lamborghini” (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 13.janvāris 2014 12:03

Dubaijas (AAE) celtniecības kompānija „Damac Properties,” katram klientam, kas pie viņiem iegādāsies luksusa apartamentus, dāvinās superauto „Lamborghini Aventador” rodsteru. Piedāvājums ir spēkā, kamēr norisināsies Dubaijas tirdzniecības festivāls (DSF), tātad līdz 2.februārim, vēsta arābu izdevums „Khaleej Times.”

Foto: Publicitātes foto

Mediji precizē, ka greznie penthausiatrodas vienā no Dubaijas „Damac Maison” debesskrāpja ēkām un to cenas sākas no 15 miljoniem dolāru. „Damac Properties” nav aizmirsusi arī par tiem klientiem, kas tik lielu summu par dzīvokli nevar atļauties, tādēļ atkarībā no apartamentu platības un cenas, viņiem dāvinās „BMW” krosoveru vai „Mini” hečbeku.

Foto: Publicitātes foto

Līdzīgas akcijas bijušas arī agrāk un arī citās valstīs – 2013.gadā arābu kompānija četristabu dzīvokļa pircējam dāvināja „ Audi R8,” trīsistabu pircējam – „Audi A8,” divistabu – „Audi A6,” bet tie klienti, kas izvēlējas dzīvokli ar vienu guļamistabu, dāvanā saņēma „Audi A4,” savukārt Krievijā klients, kas iegādājās māju pie Rubļevas-Uspenskas šosejas (cena kopā ar apbūves gabalu – 35 miljoni dolāru) komplektā saņēma „Rolls-Royce Ghost.” 

Foto: Publicitātes foto

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Es jau arī 13.janvāris 2014 19:59
1 0 Atbildēt

nopirktu, bet manai platībai paketē dāvana - bērnu ratiņi bez motora...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti