Izrādīs pēdējo "Gāzi grīdā!" sēriju ar Džeremiju Klārksonu 6

 

Foto: i4.mirror.co.uk

Nozare.lv | 22.aprīlis 2015 13:01

Britu raidorganizācija BBC šogad izrādīs pēdējo auto raidījuma "Top Gear" ("Gāze grīdā!") sēriju ar vadītāju Džeremiju Klārksonu, kura līgums netika pagarināts pēc saķeršanās ar producentu.

BBC norāda, ka sērija neesot pabeigta. Domājams, ka tā tiks demonstrēta vasarā.

"Es negribētu, lai skatītājiem ietu secen uzņemtais materiāls," sacīja raidorganizācijas pārstāve Kima Šilinglova.

Kā jau ziņots iepriekš, raidorganizācija BBC marta beigās nepagarināja līgumu ar Klārksonu, kā rezultātā viņš zaudēja raidījuma vadītāja amatu. BBC disciplinārajā izmeklēšanā tika secināts, ka Klārksons vainojams pie "neizprovocēta fiziska un verbāla uzbrukuma" producentam Oisinam Timonam, ko "apturēja liecinieka iejaukšanās".

Bukmeikeri par ticamāko pretendenti uz "Top Gear" vadītāja amatu uzskata komiķi un raidījuma "Great British Bake Off" vadītāju Sjū Pērkinsu. Pārējie kandidāti ir televīzijas un radio personība Dermots O'Līrijs, raidījumu vadītājs Kriss Evanss, kā arī televīzijas seja un modele Džodija Kida.

Klārksons šogad uzstāsies vairākos šovos Lielbritānijā un citās valstīs kopā ar "Top Gear" pārējiem vadītājiem Ričardu Hamondu un Džeimsu Meju. Lai arī sākotnēji tā tika reklamēta kā "Top Gear" turneja, tagad nosaukums mainīts uz "Clarkson, Hammond and May Live".

Hamonda un Meja līgumi ar BBC beidzās tajā pašā datumā, kad Klārksona. Viņi vēl nav atklājuši, vai atgriezīsies raidījumā.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 22.aprīlis 2015 16:54
2 0 Atbildēt

Pamācies angļu valodu, bērneli!

Necieņa 22.aprīlis 2015 16:33
1 2 Atbildēt

"Gāzi Grīdā", nevis "Gāze"

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti