airBaltic izdod kalendāru, visās fotogrāfijās airBaltic darbinieces (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Air Baltic Corporation | 15.decembris 2015 13:25

Nacionālā aviokompānija airBaltic šī gada decembrī izdevusi jauno 2016.gada kalendāru, kura visās 12 mēnešu fotogrāfijās ir redzamas airBaltic darbinieces.

Šajā kalendārā radošā komanda mēģināja panākt Baltijas ziemeļniecisko noskaņu, kurā dominē atturīga un rezervēta nostāja, taču tajā pašā laikā elegance un smalkums, kas īpaši izceļas uz industriālās vides fona.

Fotogrāfijas ar airBaltic darbiniecēm tika uzņemtas Rīgas lidostā un to autore ir profesionālā fotogrāfe Aiga Rēdmane. Stila jautājumos konsultēja Anita Altmane, taču grimu un matu sakārtojumu veidoja Aija Ūdentiņa un Kristīna Saviča.

Atbalstot Latvijas dizainerus, kalendāra modeles tika ietērptas tādu pašmāju slavenu zīmolu apģērbos kā Amoralle, RedSalt, Dace Bahmann, Cinnamons un Eletto.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no Rīgas uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

airBaltic:
airBaltic (AIR BALTIC CORPORATION) ir punktuālākā aviosabiedrība pasaulē, kas savieno Rīgu ar 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS. airBaltic ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: 13 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen. airBaltic ir saņēmusi vairākus starptautiskus apbalvojumus par izcilību, inovatīviem pakalpojumiem un saviem sasniegumiem, pateicoties veiksmīgai uzņēmējdarbības restrukturizēšanai. 2012.gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē, savukārt 2014.gadā airBaltic sasniedza labākos punktualitātes rādītājus pasaulē.

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 15.decembris 2015 15:11
16 1 Atbildēt

Tas ir tikai apliecinājums, ka LV dzīvo ļoti, ļoti skaistas sievietes :)))

gg 15.decembris 2015 17:49
11 0 Atbildēt

Cik apnicis vilties tajos Delfi publicetos kalendaros ar it ka skaistam sievietem, tad tur miss tada, miss tada, miss fitness. Drausmas. Bet seit! Mega! :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti