Noslēdzies Oslo motoršovs (+ foto) 1

 

Foto: Raimonds Ustinovičs

Raimonds Ustinovičs speciāli iAuto | 13.novembris 2016 8:59

Oktobra beigās Norvēģijas galvaspilsētā Oslo notika ikgadējais motoru entuziastu saiets, kurā paviesojās arī ceļotāju grupa no Latvijas. Zemāk viņu uzņemtās bildes un teksts.

Izstādē piedalās dažādi auto un moto klubi kā arī privātpersonas. Kā viņi paši raksta tas ir auto un moto entuziastu šovs auto un moto entuziastiem.

Šis pasākuma apjoms ir audzis ar katru gadu un šī ir lielākā iekštelpu izstāde Norvēģijā - pagājušjā gadā esot bijuš 40 000 apmeklētāji. Pasākums ir veidots kā ģimenisks pasākums, ir atrakcijas bērniem.

Izstāde bija trīs dienas no 28 līdz 30 oktobrim Oslo Lillestrom iztāžu kompleksā. Ieejas maksa pieaugušajiem 260 Nok, bērniem no 10 - 16 gadiem 160 Nok, bērniem līdz 10 gadiem ieeja pa brīvu. Iztāde izvietota 32000 m2 iekštelpās un 7000 m2 ārpusē izveidota trase un tribīnes, izstādītas apm. 500 vienības.

No pasākuma programmas:

1. braukšna ar kartingiem un dažādas aktivitātes bērniem un jauniešiem,
 2. projekts kā pārbūvēr Ford Escotr MK1 līdz sertificētam sacensību auto,
 3. Laurence Gartel, Art Car digitālās mākslas amerikāņu pirmsācējs.
 4. Kastom Kulture Art: dažādu mākslinieku paraugdemonstrējumi.
 5. Norvēģu Motorklubs 100 gadu griezumā.
 6. BMW 100 gadu jubilejas izstāde
 7. Izmēģini Forza Horizon 3  uz Xbox.
 8. Pit stop - atvērts visiem.

Mēs pasākumu apmeklējām svētdien no sākuma 10:00 līdz 17:00 bet visu apskatīt tā arī laika nepietika. Divreiz 1 st. garunā trasē ārpusē bija dažādi auto un moto paraugdemonstrējumi: drifts, auto un moto dragreiss, supermoto, kartings, bagiji.

Apskarāmi bija dažadi kravas auto gan jauni gan veterāni. Jaunie izkrāsoti un pārbūvēti pec dažādiem motīviem , intresantākais ka tie tiek izmantoti ikdienas darbā. Redzot tādu auto tu saproti tā īpašniekam tas nav vienkārši hobijs bet gan dzīvesveids.

Apskatāms bija McLaren P1 GTR.

BMW klubs piedalījās ar duadziem gan sporta gan veterānu modeļiem, tostarp BMW 3200CS Bertone.
Bija vesala rinda atjaunotu un pārbūvētu amerikāņu auto. Viens no tiem 1952 g. Buick Super Riviera (ir bilde)

Bija apskaræams Ford Transit Custom V Sport Ken Block Signature Edition, diemžēl nav bildes.
Vesala rinda ar kastom motocikliem, sporta motocikliem un pēdējā laikā ar vien populārākiem cafe racer.
Izstādē piedalījās arī dažādi mototūru organizatori.

Varēja apskatīt dažādu amatnieku darbus (krāsotājus, ādu meistarus, aplīmētājus, metāla apstrādes mestarus), kā arī varēja pavērot viņus darbībā. (bija arī poļu krāsotāji).
Vēl bija prezentācija un tikšanās ar aktieriem jaunajai norvēģu filmai Borning 2.

 

 
Visi komentāri
 
Ričards 14.novembris 2016 1:55
0 0 Atbildēt

Esmu bijis uz šo šovu jau otro gadu pēc kārtas personīgi iesaku visiem auto mīļiem vismaz vienu reizi apskatīt šo šovu nenožēlosiet.Jau nevaru sagaidīt nākamo gadu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti