Piecas noderīgas dāvanas automīļiem 1

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Inchcape Motors | 21.decembris 2017 11:56

Dienas pirms Ziemassvētkiem ir ne vien patīkama satraukuma pilnas, bet īsts dāvanu labirints - ko dāvināt īstam pedantam, vienmēr steidzīgajam braucējam vai tādam, kurš kādreiz sapņoja kļūt par supervaroni?

“Katru gadu pirms Ziemassvētkiem redzam, kā mūsu klienti steigā cenšas izdomāt saviem draugiem, tādiem pašiem automīļiem, īpašas dāvanas. Šogad esam apkopojuši interesantas un praktiskas dāvanas, kuras iepriecinās automīļus un atvieglos viņu ikdienu,” stāsta “Inchcape Motors Latvia” Pēcpārdošanas nodaļas vadītājs Leonīds Pavlovs.

Priekšējo un sāna logu pārklājs
Skaista, sniegota ziema vai saulaina vasara ir labākais, ko vien varam vēlēties lieliskai atpūtai. Taču arī šis skaistais laiks autobraucējiem sagādā ne vienu vien galvassāpi. Ziemā katrs rīts sākas ar kārtīgu roku treniņu, atbrīvojoties no sniega un ledus uz automašīnas logiem, bet vasarā saulē sakarsušais auto nodrošinās īstu pirti!

Autoražotāji ir atraduši risinājumu, kas ietaupīs autovadītāju laiku katru ziemas rītu, bet karstās vasaras dienas ļaus baudīt nesteidzoties. Automašīnas priekšējo un sāna logu pārklājs ir ļoti praktisks gan ziemā gan vasarā. Tas ziemā pasargās logus no aizsalšanas vai apsnigšanas, bet vasarā neļaus automašīnas salonam uzkarst vai spēcīgajiem saules stariem balināt automašīnas paneli, stūri un sēdekļus. Turklāt, tas ir ātri un viegli uzstādāms.

Salona aizsargs
Reiz kāds komiķis ir teicis, ka automašīna ir radīta, lai ērti “izsēdētu” sastrēgumus, tomēr tā ir kas vairāk - pateicoties tai, varam piedzīvot tik daudz brīnišķīgu mirkļu kopā ar saviem mīļajiem. Taču, jautrs ģimenes izbrauciens ar bērniem vai sportisks ceļojums kopā ar savu mājas mīluli - automašīnas salons noteikti cietīs!

Lielisks risinājums, lai pasargātu sēdekļus, ir dažādi aizsargi. Piemēram, vietai, kur novietots bērnu sēdeklītis, ir paredzēts īpašs aizsargs, kas pasargās gan priekšējā sēdekļa aizmugurējo daļu no nospārdīšanas ar apaviem, gan pašu aizmugurējo sēdvietu, kur atrodas bērnu sēdeklītis, no nodilšanas. Savukārt tiem, kuru suņi vai kaķi ir iecienījuši redzēt ceļu, lai maksimāli pieskatītu savu saimnieku, ir radīts sēdekļu aizsargs. Tas ļauj mīlulim atrasties automašīnas salonā, to nesasmērējot un neatstājot spalvas uz paklāja vai sēdekļiem.

Dažādi stiprinājumi pasažieru un vadītāja ērtībai
Kaut arī automašīnas salons šķiet ērts un plašs, bieži vien pietrūkst viens plauktiņš, āķītis vai gluži vienkārši kāds, kurš patur uz mirkli kafijas krūzīti. Autovadītāja sirdsmieram, kā arī pasažieru ērtībai autoražotāji piedāvā dažādus stiprinājumus, lai spēkrata salons nepārvērstos haosā.

“Visbiežāk stiprinājumu komplektā ir pamatnes fiksators, kas ir ērti uzstādāms pie galvas balsta, tajā iespējams iestiprināt dažādus stiprinājumus. Piemēram, BMW stiprinājumu komplektā ietilpst apģērbu pakaramais, telefona turētājs, dažādu planšetdatoru turētājs, āķis iepirkumu maisiņiem, "gopro" kameras statīvs, saliekams galdiņš ar glāžu turētāju,” stāsta Pavlovs.

Atslēgas aizsargs
No kabatas somā, no somas jakā, no jakas uz plauktiņa... Tā ceļo mūsu automašīnas atslēga. Pa ceļam vēl tā nokrīt uz asfalta, jo rokas ir aizņemtas, vai tai pieķeras pa kādam netīrumam. Šādos gadījumos lieti noderēs īpaši atslēgu aizsargi, tie lieliski pasargā automašīnas atslēgu no skrāpējumiem un citiem mehāniskiem bojājumiem.

LED durvju projektori
Ja dāvanas saņēmējs ir sajūsmā par visām “Betmena” filmām, bet savu spēkratu mīļi dēvē par “Betmobili”, tad smaids uz lūpām parādīsies, saņemot īpašu projektoru, kas automašīnas logo projicē uz zemes. LED durvju projektori padara auto personīgāku īpašniekam. Tās ir durvju apšuvumā iebūvētas LED lampiņas, atverot automašīnas durvis tās atspīd zemē un atspulgo automašīnas logo.

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 22.decembris 2017 9:33
2 1 Atbildēt

LED durvju projektori!

HA!

Lūk, kas notiek ar tādiem:

Viss, kas automobīlim ir salikts rūpnīcā, tas ir tam paredzēts. Viss pārējais rada slodzi elektrotīkliem. Neviens ražotājs neliks dārgākus vadus, dārgākus drošinātājus tikai tāpēc, ka iespējams, kāds gribēs kaut ko pielikt klāt. Es zinu, ka tagad daudzi pļurkstēs ka tā nav, ka vot jau 10 gadus tā brauc un pagaidām nekas...bet ziniet, ka agri vai vēlu ir iespējama tāda lieta:

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti