Šo svētdien pie Rīgas Motormuzeja notiks Youngtimer Cars&Coffee pasākums

 

Foto: Publicitātes attēls

Rīgas Motormuzejs | 3.septembris 2019 14:56

Šīs nedēļas izskaņā, 8.septembrī pie Rīgas Motormuzeja norisināsies Latvijas Antīko automobiļa kluba (AAK) Youngtimer Rally sekcijas viens no sezonas noslēdzošajiem pasākumiem “Youngtimer Cars & Coffee”.

Dalību pasākumā apstiprinājuši jau vairāk nekā 200 klasiskie automobiļi un motocikli no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas.  Kā interesantākos dalībniekus var minēt Opel Rekord P2, Volkswagen T1, Citroën DS 23EI, Ferrari 308, Honda Silverwing GL500 un Porsche 911 Turbo. Visu dalībnieku saraksts apskatāms mājas lapā: www.youngtimerrally.lv/. Plānots, ka apskatīt dalībnieku krāšņos spēkratus pie Rīgas Motormuzeja varēs sākot no plkst. 10:00 rītā līdz aptuveni plkst. 13:00 dienā.

“Jau par tradīciju ir kļuvis vienreiz gadā šo pasākumu rīkot pie Rīgas Motormuzeja un Biķernieku trasē, kur atmosfēra ir tieši kā radīta šādiem svētkiem,” stāsta Youngtimer Rally organizators Valts Ceplevičs. “Kā katru gadu, arī šoreiz ir pieteikušies vairāki līdz šim neredzēti automobiļi un motocikli. Ņemot vērā citu valstu youngtimer kustību pieredzi, arī mēs atļaujam šajos pasākumiem piedalīties nedaudz jaunākiem (par 30 gadiem), bet ļoti interesantiem un teicami uzturētiem spēkratiem.”

“Youngtimer Cars & Coffee” mērķis ir sapulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un klasisko auto entuziastus kopīgā pasākumā. Tā ir lieliska iespēja nepiespiestā atmosfērā un laiskā svētdienas noskaņojumā satikties, aprunāties, apskatīt spēkratus, veidot jaunus kontaktus un apmeklēt Rīgas Motormuzeju.

Kā vēsta pasākuma nosaukums, tad autentisko spēkratu atmosfēru papildinās arī dažādi tematikai atbilstoši kafijas tirgotāji un ēdinātāji: VanCoffee ar pirmās paaudzes Ford Transit, Picu Bārs GAZ 53, Rocket Bean Roastery ar VW T2 busiņu, kā arī RollingCoffee ar MINI kafijas vāģi un B Burgers.

“Youngtimer Cars & Coffee” pasākums skatītājiem pie Rīgas Motormuzeja ir  bezmaksas. Savukārt informācija par Rīgas Motormuzeja ieejas biļetēm un darba laiku ir atrodama muzeja mājas lapā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti