Tikai 600 dolāru un būs kā nevienam (+ FOTO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/groups

iAuto | 20.maijs 2020 5:12

ASV pārdod jokaina paskata automāju uz Volkswagen Beetle bāzes. Cena nav liela, turklāt droši var teikt, ka otras tādas pasaulē nav.

ASV, Menas štatā pārdod ļoti neparastu automobili – pašizgatavotu automāju uz Volkswagen Beetle bāzes. Transportlīdzekļa pamatā ir 2003.gada vabolīte, kas pārdalīta uz pusēm un no abām pusēm piemetināta dzīvojamam modulim.

Attēlos var redzēt, ka neparastās automājas vadītāja vieta iekārtota pie pusdienu galda, sēdekli aizstāj vienkāršs dēļu sols, bet pedāļus – no dēļiem izgatavotas paminas. Grīdā redzams arī ātrumpārslēgs, kas liek domāt, ka automāja spēj arī kustēties. To apgalvo arī pārdevējs, gan piebilstot, ka akumulators ir izlādējies, bet motoram pazudis spiediens.

 Grūti saprast, tas ir joks vai īstenība, taču šāds sludinājums izvietots Facebook Marketplace vietnē un pārdevējs Dilans Hafs par savu darinājumu vēlas vien 600 dolārus.

   

 

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
DALJNOBOJS 20.maijs 2020 10:55
3 0 Atbildēt

Mājvabole

Dkurs 21.maijs 2020 10:13
2 0 Atbildēt

Pie mums vērtība nulle, jo "Brīvajā Eiropā" pat spuldzītēm jāatbilst ražotāja oriģinālajām. Kur nu vēl šāds frankenšteins.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Xiaomi SU7 salūst jau pēc 39 kilometriem; pilnīgi jauno auto salabot nevar (+ VIDEO) 5

Kāds pilnīgi jauna Xiaomi SU7 īpašnieks savā pirkumā vīlās jau pirmajā dienā, jo no iegādes vietas viņam ar elektrisko SUV izdevās nobraukt vien 39 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Ar jaudīgāko dīzeli - prezentēts modernizētais Land Rover Defender (+ FOTO) 3

Land Rover Defender tas ir pirmais uzlabojums četru gadu laikā. Lasīt vairāk

 

Laukā minūte dārga.Kāpēc kombainiem vajadzīga laba degviela? (+VIDEO)

Sākot ar šī gada 1. aprīli fosilajām degvielām atsākta obligātās biopiedevas pievienošana. Neste Latvija pievieno 7% atjaunīgās biodegvielas Neste MY. Degvielas kvalitātes jautājums sevišķi būtisks ir lauksaimniekiem, kas izmanto dārgu lielgabarīta tehniku. Lasīt vairāk

 

Kā jaunajā Škoda Superb Combi jūtas basketbolists? (+VIDEO)

Škoda Superb lielākoties ir dienesta automašīna, taču cik šim uzdevumam gatavs ir jaunais modelis? Tā kā jaunais Škoda Superb Combi ir garš auto, mēs vēlamies noskaidrot, kā tajā jūtas patiesi garš cilvēks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti