Alfa Romeo cienītājus aicina uz vasaras lielo salidojumu AROMS 2020

 

Foto: Publicitātes attēls

Zane Auziņa | 31.jūlijs 2020 14:49

Vēl nedēļu ikviens Alfa Romeo cienītājs var pieteikt savu dalību Latvijas Alfa Romeo īpašnieku kluba lielajam vasaras notikumam - AROMS (Alfa Romeo Owner Meeting Summer), kas šogad risināsies Tukuma pusē.

Kā ierasts, AROMS sola draudzīgas tikšanās, iespēju vienuviet redzēt krāšņus dažādu paaudžu Alfa Romeo spēkratus un viegli sportisku sāncensības azartu auto orientēšanās un attapības sacīkstēs, kas uzvarētājam nesīs patiesi vērtīgu balvu no dīlercentra “Autobrava”.

“Savulaik teju katrai automašīnas markai Latvijā bija savs klubs, bet šodien aktīvu darbību turpina vien retais. Alfa Romeo dīlercentrs Latvijā “Autobrava Mežciems” atzinīgi vērtē Latvijas Alfa Romeo īpašnieku kluba aizvien aktīvo darbību, kas jau turpat divdesmit gadu garumā nodrošina interesantas satikšanās gan ilggadējiem kluba biedriem, gan arī jaunpienācējiem, ar atraktīviem pasākumiem popularizējot arī leģendāro Itālijas autobūves zīmolu Latvijā. Klubs gādā, lai katru gadu notiktu vismaz trīs pasākumi, kas Alfa Romeo īpašniekiem un cienītājiem ļauj satikties, iepazīties ar sezonas jaunumiem un interesantos uzdevumos vērtīgi pavadīt laiku kopā ar draugiem un savu Alfu. Tāpēc “Autobrava” arī šā gada lielajā alfistu salidojumā AROMS 2020 piedalās ne vien ar galveno balvu, bet arī specbalvu dalībniekiem, kas uzvarēs “Autobrava” papilddisciplīnā,” stāsta dīlercentra “Autobrava” mārketinga projektu vadītāja Līga Sproģe, aicinot uz salidojumu AROMS 2020 doties arī tos Alfa Romeo cienītājus, kas savu pirmo Alfu iegādājušies tikai nesen.

Arī AROMS 2020 organizators Juris Riekstiņš akcentē, ka šogad alfistu lielais vasaras salidojums būs interesants gan rūdītiem auto orientēšanās pasākumu dalībniekiem ar pieredzi, gan arī jaunpienācējiem un iesācējiem. 

“Šogad izstrādājot Alfa Romeo īpašnieku salidojuma maršrutu, ir ņemtas vērā teju visas iespējamās dalībnieku vēlmes un sev tīkamāko maršrutu, uzdevumu sarežģītības pakāpi un vajadzību sportot varēs atrast ikviens. Ir pieredzējuši auto orientēšanās sacīkšu dalībnieki, kas katrā startā iziet ar sportisku apņēmību izpildīt iespējami daudz uzdevumu, lai saņemtu maksimālo punktu skaitu. Viņi gatavojas īstai sportošanai un tādu varēs atrast arī šā gada salidojumā AROMS 2020. Taču vēl vairāk ir tādu dalībnieku, kuriem auto orientēšanās vairāk ir atpūtas un izklaides brauciens ar savu Alfu, kad vairāk laika gribas veltīt interesantu vietu apskatei nevis skriešanai un meklēšanai. Izmantojot Latvijā radīto tālruņa aplikāciju “RoadGames, varam gādāt, lai interesanti būtu kā vieniem tā otriem. Atšķirībā no citiem gadiem, šogad katra komanda varēs pati izvēlēties sev tīkamāko sacensību maršrutu, kas vienus aizvedīs līdz Baltijas jūras līča zvejniekciemiem, bet citus uz Kurzemes krāšņajām pilīm un muižām. Turklāt būs iespēja izvēlēties maršrutu, kur punktus var savākt tikai izkāpjot no mašīnas un atrodot kādu noteiktu objektu, bet būs arī iespēja izvēlēties distanci, kur visu noteiks attapība un prāta asums, nevis kāju veiklība. Dažādiem uzdevumiem būs atšķirīgs punktu vērtējums un dienas noslēgumā būs interesanti noskaidrot, kāda stratēģijas izvēle nesīs uzvaru – tā, kur daudz jābrauc, jāpaskrien un jābūt vērīgam, vai tā, kas braucienu ļauj aizvadīt viegli laiskā noskaņā,” atzīst Juris Riekstiņš.

Viņš stāsta, ka šogad pasākuma AROMS starta un finiša vieta būs viesu nams “Laukvidi” pie Tukuma, kur vakarā notiks arī rezultātu paziņošana un svinīgā sveikšana. Lai arī kopējais auto orientēšanas sacīkšu maršruts lēšams vairākos simtos kilometru, ir droši zināms, ka visus punktus vienai komandai apmeklēt nebūs iespējams un rezultātā kopējais maršruta garums komandām var būt arī tikai 50 līdz 70 kilometru garš un sastāvēt no daudzām garšīgām pieturām pie zivju tirgotājiem vai Tukuma puses mežu mellenājos. 

Kā ierasts par AROMS 2020 dalībnieku var kļūt ikviens Allfa Romeo cienītājs – reģistrācijas anketu Latvijas Alfa Romeo īpašnieku kluba mājaslapā http://www.alfaclub.lv/portal/?page_id=80 un Facebook profilā var aizpildīt līdz pat 7. augusta pievakarei. Te iespējams arī iepazīties ar precīziem dalības noteikumiem, taču būtiskākie aizvien ir nemainīgi – komandai startā ir jāierodas ar Alfa Romeo automašīnu un tajā jābūt vismaz diviem cilvēkiem. Kā ierasts, arī šogad, būtiska vērība tiks pievērsta arī tam, cik kārtīgi dalībnieki ievēro ceļu satiksmes noteikumus, tādēļ der atcerēties, ka par katru pārkāpumu komanda riskē saņemt ne vien soda protokolu no policistiem, bet arī soda punktus pie AROMS tienešiem.

Kā minēts, šogad auto orientēšanās ir bāzēta Latvijā izstrādātā telefonu lietotnē “RoadGames”, tādēļ, dodoties uz startu, ir būtiski, lai komandā būtu tālrunis ar instalētu aplikāciju un interneta pieslēgumu. Aplikācija ir pieejama bez maksas un ar to var iepazīties jau krietni pirms starta.

Kā zināms Alfa Romeo ir neparasta, no citām markām atšķirīga automašīna, kas garāmgājēju mudina atskatīties, bet Alfas īpašniekam ļauj justies lepnam un piederīgam teju vai īpašai brālībai – ne velti Alfa Romeo īpašnieki ir teju vienīgie autovadītāji, kas, uz ceļa, sastopot citu Alfu, tai draudzīgi pamāj sveicienu, līdzīgi kā to dara arī motociklisti. Šogad Alfa Romeo zīmols svin savu 110. jubileju un iespējams, tieši šī vasara ikvienam Alfa Romeo cienītājam, kas kluba aktivitātēs vēl nav piedalījies, ir īstais brīdis atbraukt un satikties, lai saprastu, cik forši ir pavadīt laiku kopā ar savējiem!

Pasākumu AROMS 2020 informatīvi atbalsta portāls i-auto.lv un dieviete.lv.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti