Vai autovadīšanas iemaņas iespējams aizmirst? 8

 
TAVS AUTO TV speciāli iAuto.lv | 28.maijs 2020 10:10

Tā stāsta - ja reizi dzīvē esi iemācījies peldēt vai, piemēram, braukt ar velosipēdu, to nav iespējams aizmirst! Bet vai to pašu varētu teikt arī par auto vadīšanu?

Šajā reizē Tavs Auto TV kopā ar Škoda oficiālā servisa VERTE AUTO un drošas braukšanas ekspertiem runāsim par lietām, kuras vajadzētu paturēt prātā, pirms pie sava auto stūres (pēc ilgstošas prombūtnes) atgriežaties koplietošanas satiksmē.

 
Visi komentāri
 
uupis 28.maijs 2020 10:27
1 2 Atbildēt

Ir iespējams aizmirst – esmu redzējis pietiekoši daudz autovadītāju, kuri pēc ilgstošas blakus sēdēšanas nevar uzreiz atsākt braukt, ir vajadzīgs laiciņš un treniņi lai atjaunotos zudušās iemaņas.

imzz 28.maijs 2020 10:44
2 0 Atbildēt

Nu, es pēc 7 gadu pārtraukuma 2012. gadā nopirku jaunu auto salonā, izbraucu 2 apļus pa salona stāvvietu, pēc tam braucu prom. Nekas slikts nenotika.

uupis 28.maijs 2020 12:32
2 0 Atbildēt

Man ir zināms viens gadījums, kad tikko no salona nopirkts svaigs auto nobrauc 2.1 km un vadītājs to godīgi iestāda ceļa malā noparkotā piekabē, taisnā posmā… Bet tā visā visumā nekas slikts – visi dzīvi, tikai bez auto.

imzz 28.maijs 2020 15:25
0 0 Atbildēt

"tikko no salona nopirkts svaigs auto nobrauc 2.1 km un vadītājs to godīgi iestāda ceļa malā noparkotā piekabē," --

Nu, kādas nu kuram tradīcijas ;)

Tedis 29.maijs 2020 16:26
0 0 Atbildēt

Pēc apkopes braucu ārā no Mūsa motors pagalma ar savu auto.

Man gar priekšu aizbrauc kāda sieviete ar Renault Clio, kuru tiko izdzinusi no jauno auto stāvlaukuma. Ar jauno auto viņa nobrauca ap 50m, jo izbraucot uz ielas, jaunā autiņa purnu nošķīla smagais.

darklight 28.maijs 2020 12:24
0 0 Atbildēt

Pedāļus spiest un stūri grozīt jau neaizmirst, bet iekļauties satiksmē gan vajag piešauties, ja ilgāks pārtraukums bijis.

uupis 28.maijs 2020 12:34
0 0 Atbildēt

Jā un tā vairāk ir psiholoģiska barjera. Iespējams ka vadītājam ieslēdzas mācekļa sindroms "ES VISIEM TRAUCĒJU".

650 28.maijs 2020 15:54
0 0 Atbildēt

Jautājums, cik daudz (šodien) ir tādu, kuri brauc/nebrauc atkarībā no kādiem gadalaikiem vai kko tur atsāk pēc 16 gadu pārtraukuma.Vai viņus reāli tiešām var saskatīt uz ceļa un/vai tieši viņi ir tie reālie traucētāji un apdraudētāji.

Cita lieta gan, ka šonedēļ viscaur un no visām pusēm un vismaz trijos gadījumos no katriem diviem ir reāli saskatāma kādas automarkas visuaptveroša reklāmas kampaņa.Jā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti