Arī Aston Martin elektrificēsies 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 26.jūlijs 2021 13:54

Par pāreju uz elektriskās piedziņas spēka iekārtām paziņojis arī Aston Martin. Pirmais šādas konstrukcijas modelis varētu debitēt 2025.gadā.

Aston Martin vadītājs Tobiass Mērs sarunā ar žurnālistiem atklājis, ka iekšdedzes motori britu uzņēmumam drīz kļūs par vēsturi.

Elektrisko piedziņu iegūs jau nākamās paaudzes Vantage un DB11, turklāt viens no šiem modeļiem debitēs 2025.gadā. Pāreja uz e-motoriem notiks pakāpeniski, tādēļ Aston Martin piedāvājumā būs arī hibrīdi. Tas attiecas uz krosoveru DBX un modeli ar centrā iebūvētu motoru, kas nostāsies pakāpienu zemāk par Valkyrie un Valhalla.

Britu ražotāja hibrīda un pilnībā elektriskie modeļi taps uz angļu ilggadējo partneru Mercedes-Benz motoru bāzes, taču Aston Martin tiem sola tikai savam zīmolam raksturīgas īpašības un iestatījumus. Zināms, ka Aston Martin elektrisko automašīnu tāldarbība sniegsies līdz 600 kilometriem.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 26.jūlijs 2021 16:02
1 1 Atbildēt

Mazapjoma ražotājs , uz kuru neattiecas tik stingras izmešu normas arī grasās iet "širpotreba virzienā", jeb ir par slinku nopirkt vajadzīgās tehnoloģijas ICE attīstībai ????

Kļūstot par BEV Astons būs tas pats kas visi pārējie ... kā taisās attaisnot lielo cenu un kā uzturēt unikalitāti ???

Tējkanna var būt kaut ar Porsche design ( jā jā tāda tiešam eksistē un ar to nedomāju Taycan), tomēr tā ir tikai un vienīgi tējkanna ar smuku dizainu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti