320 Zs un 4,9 sekundes līdz simtam - Golf universāls par 51 585 eiro (+ FOTO) 33

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 29.septembris 2021 5:14

Volkswagen laiž klajā 51 585 eiro vērtu modeli Golf R Variant, kas 100 km/h sasniegs 4,9 sekundēs.

Jaunajā paaudzē augstās veiktspējas universāls aprīkots ar 2,0 litru četrcilindru turbo motoru, kas attīsta 320 Zs un 420 Nm. Komplektā ar septiņu pakāpju DSG divsajūgu pārnesumkārbu un Torque-Vectoring pilnpiedziņu (vilkmes sadale ar uzsvaru uz pakaļējiem riteņiem), Volkswagen universāls 100 km/h sasniedz 4,9 sekundēs.

Maksimālais ātrums ir 250 km/h, taču iegādājoties R Performance paketi, maksimālā ātruma robeža tiek pārcelta uz 270 km/h. Šajā gadījumā komplektā arī 19 collu riteņi, kā arī divi papildu braukšanas režīmi: Drift un Special. Pēdējo ražotājs slīpējis slavenajā Nirburgringas trasē.

Neraugoties uz sportista ambīcijām, universāls noderēs arī ikdienas gaitās – automašīna drīkst vilkt līdz 1900 kg smagu piekabi, piedāvā vairāk vietas salonā (+4 cm kāju zonā) un bagāžniekā (+20 litri salīdzinājumā ar priekšteci). Bagāžas nodalījums tagad uzņem 611-1642 litrus.

Golf R Variant komplektācijā ir brīdinājuma sistēma par novirzīšanos no joslas, apkārtskata kameras ar pilsētas avārijas bremzēšanas funkciju un gājēju noteikšanu, jaunais pagrieziena palīgs (brīdina par gājējiem un velosipēdistiem, kas var nokļūt trajektorijā, kad mašīna pagriežas), vadītāja noguruma uzraugs, ciparu mērinstrumenti, informācijas un izklaides sistēma ar 10,0 collu skārienekrānu, daudzfunkcionāla sporta stūre, automātiskais gaisa kondicionieris, bezatslēgas iedarbināšanas sistēma, Bluetooth tālruņa interfeiss, sporta sēdekļi, kā arī LED plus priekšējie lukturi un LED aizmugurējie lukturi. Dinamiskāku braukšanu sekmēs XDS diferenciāļa bloķētājs.

Vācijā Golf R Variant maksās vismaz 51 585 eiro.

 
33 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Inflācija 29.septembris 2021 12:30
8 2 Atbildēt

Laiki, kad budžeta tarataika maksā teju kā prēēēmijum klases auto.

Rr19 29.septembris 2021 9:49
5 3 Atbildēt

Neēsi gadījumā msh radinieks?

GTD2 29.septembris 2021 12:40
4 0 Atbildēt

R klases golfs vienmer ta ir maksajis,

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti