Amerikāņi nosauc 10 automobiļus, kuros viņi vīlušies 3

 

Foto: Toyota

iAuto | 14.janvāris 2022 13:43

Izdevums Consumer Reports publicējis sarakstu ar 10 jauno auto modeļiem, kas to īpašniekiem likuši vilties izdarītajā izvēlē.

Consumer Reports pētījumā piedalījās vairāk nekā 300 000 autoīpašnieku, kas atbildēja uz vairākiem jautājumiem, tostarp uz to, vai viņi būtu gatavi iegādāties šādu auto modeli vēlreiz.

Pirmo vietu šajā sarakstā ieņem kompaktais Toyota krosovers C-HR, ko vēlreiz ar mieru būtu iegādāties vien 29 procenti amerikāņu. Tikai kripatiņu labāks vērtējums ir vēl vienam kompaktajam krosoveram – Ford Ecosport, kas var cerēt vien uz 30 procentiem atkārtotu pasūtījumu.

Un arī trešā ailīte šajā neglaimojošajā sarakstā ir tā paša segmenta pārstāvim – Chevrolet Trax, kuram uzticību saglabās 37 procenti pircēju.

Aiz pirmā trijnieka ierindojies Infiniti Q50 (40%) un Nissan Rogue Sport (42%), bet tālāk Infiniti QX50 (46%), Jeep Compass (46%), Jeep Renegade (46%), Cadillac XT4 (47%) un Kia Forte (47%).

Iepriekš Consumer Reports publicēja uzticamāko automobiļu reitingu, kur pirmās trīs vietas ieņēma Lexus, Mazda un Toyota modeļi.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
razpizdajs 14.janvāris 2022 17:28
3 0 Atbildēt

Ir jau ar drūmie hlami.

GB12 14.janvāris 2022 20:19
1 0 Atbildēt

Man nereāli sūrst ananāss. Kanibaals vainīgs.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 1

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 7

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti