Ne filmā, bet dzīvē – Švarcenegera apvidnieks saduras ar Toyota un Porsche Taycan 2

 
iAuto | 22.janvāris 2022 16:20

Holivudas aktiera Arnolda Švarcenegera vadītais GMC Yukon Losandželosā sadūries ar Toyota Prius un Porsche Taycan. Mediji vēsta, ka avāriju izraisījis aktieris.

Holivudas aktieris, grāvējfilmu varonis un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers iekļuvis ziņu izlaidumu pirmajās lapās pēc tam, kad izraisīja vairāku automašīnu sadursmi Sunset Boulevard Losandželosā, pāris jūdžu attālumā no savām mājām. Piektdien, 21.janvārī, braucot ar melnu apvidus auto GMC Yukon, Ārnijs krustojumā pagriezās pa kreisi, nesagaidot, kad luksoforā iedegsies atļaujošais signāls. Rezultātā viņa automašīna burtiski uzbrauca sarkanajam Toyota Prius, kas brauca viņam pretī.

Trieciens bija tik spēcīgs, ka abās automašīnās nostrādāja gaisa spilveni. Neraugoties uz to, sieviete, kas atradās Toyota guva traumas un tika nogādāta slimnīcā „ar asiņojošā brūcēm”. Avārijā tika iesaistīts arī Porsche Taycan un vēl viens transportlīdzeklis.

Vēlāk tika ziņots, ka sievietes dzīvībai briesmas nedraud, bet aktieris alkoholu vai narkotiskās vielas neesot lietojis.

Policija uzsākusi negadījuma izmeklēšanu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Tūnberga 22.janvāris 2022 17:38
3 3 Atbildēt

Kur ta Ārnijs savu elektrisko Hummer, vai kas viņam bija, licis?, pārgājis atpakaļ uz ICE?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilnīgi jaunais C3 Aircross sola pievilcīgas cenas (+ FOTO) 2

Citroën ir atklājis pirmos pilnīgi jaunā C3 Aircross attēlus. C3 Aircross un C3 hečbeku vieno dizaina identitāte, solījums par salona telpu un komfortu, kā arī ambīcijas satricināt tirgu ar ārkārtīgi konkurētspējīgām cenām. Abi modeļi ir balstīti uz Smart Car platformas, kas nodrošina daudzpusīgu dzinēju pieejamību un efektivitāti izmaksu ziņā. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme 1

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 13

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti