Kravas auto Vācijā taranē 34 mašīnas un aizdedzina māju (+ FOTO) 19

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 11.februāris 2022 5:49

Kravas auto šoferis, kurš pie stūres bija sēdies 2 promiļu reibumā, izraisījis avāriju nodarījis pamatīgus postījumus Vācijas pilsētā Fīrtā.

Kā vēsta vairāki Bavārijas interneta mediji, 8.februārī, Bavārijas pilsētā Firtā, kravas automašīna iebraukusi krustojumā pie aizliedzošā signāla, izraisījusi sadursmi ar vieglo automašīnu un turpinājusi ceļu pa dzīvojamo kvartālu stumjot kaudzē pie ielas malā novietotos spēkratus. Daļa no deformētajām mašīnām aizdegās un liesmas pārmetās uz vienu no dzīvojamām mājās, kuras iemītniekiem nācās steigšus evakuēties.

Galīgā bilance ir šāda: 34 bojāti spēkrati, trīs ievainoti cilvēki un viena ugunsgrēkā cietusi māja, kura pagaidām nav apdzīvojama.

Policija aizturēja šoferi un pārbaudot alkohola koncentrāciju izelpā konstatēja, ka viņš pie stūres sēdies 2 promiļu reibumā.

Divas dienas vēlāk šofera rīcības motīvi nav noskaidroti, jo kravinieka vadītājs uz jautājumiem neatbild.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
1984 11.februāris 2022 10:30
13 1 Atbildēt

Eiropas gudrajām galvām -turpiniet pastiprināt kravas auto un vadītāju kontroles, ieviesiet arvien stingrākus sodus par darba un atpūtas režīmu pārkāpšanu, izdomājiet vēl kādas mobilitātes pakotnes, kuras it kā ir darbaļaužu labā, bet faktiski ir paredzētas cilvēku sodīšanai... Principā dariet visu iespējamo un neiespējamo, lai atbaidītu normālus cilvēkus no šīs nozares un profesijas, radiet visus apstākļus, lai šo darbu darītu tikai un vienīgi deģenerāti.

1984 11.februāris 2022 16:26
3 0 Atbildēt

Musulmanis, uzēdies līdz 2 promillēm? Pasaule jūk prātā....

Edmunds 12.februāris 2022 21:21
1 0 Atbildēt

Nevar nepiekrist,ir izdarīts viss lai šo darbu vairs neiekārotu neviens prātīgs cilvēks pat par ar lielu samaksu par darbu! Viss pareizi,nedrīkst strādāt nonstopā ar lielu draudīgu tehniku,bet visam ir savas robežas..Istenībā šie eiropas likumi ir radīti ne sakarīgam ,normālam darbam,bet soda naudas ievākšanai par principiāli nesvarīgiem,sīkiem pārkāpumiem,par lieliem,tad sodiet! Neesmu braucis ASV,arī tur ir tādi līdzīgi noteikumi ,bet nedomāju,ka tur viss darīts lai cilvēkiem negribētos darīt konkrētu darbu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti