Bez milzu restes – BMW prezentē 3.sērijas modernizēto modeli (+ FOTO) 2

 

Foto: BMW

iAuto | 19.maijs 2022 5:03

Vācijas autobūves uzņēmums BMW iepazīstinājis ar jauno 3.sērijas modeli, kas būs pieejams sedana un universāla versijās no šī gada jūlija.

Dizaineri šoreiz atteikušies no neviennozīmīgi vērtētā Monster-Niere (kā to dēvē vācu žurnālisti) radiatora dekora un izveidojuši priekšpusi ar L-veida dienasgaismām, šaurākiem lukturiem un „normāla” izmēra resti. Aizmugurē to visvieglāk atpazīt pēc jaunā bampera ar integrēto difuzoru, vertikāli novietotiem atstarotājiem un apaļajām izplūdes sistēmas izejām.

Salonā tagad jauns izliekts displejs, kas apvieno 12,3 collu mērinstrumentus un 14,9 collu multimediju ekrānu, trīs zonu klimatkontrole, kas jau pamata aprīkojumā, tiesa – tikai universālam, jauns transmisijas izvēles selektors un vēl mazāk fizisku pogu, funkciju vadību uzticot balss komandām un skārienekrānam.

Motoru piedāvājums palicis bez izmaiņām – 3.sēriju joprojām var pasūtīt ar 156, 184, 252 un 340 Zs benzīna motoriem, 150 un 340 Zs dīzeļdzinējiem, kam palīdz 48V Mild Hybrid tehnoloģija, kā arī divās Plug-in-Hybrid versijās, kas ar elektrību nobrauc attiecīgi 52 un 61 km. Visi motori darbojas kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Standarta aprīkojums paplašināts un bez minētās trīs zonu klimatkontroles tagad ietver arī automātiski aptumšojošos salona spoguli, uzglabāšanas paketi, parkošanās sensorus un navigācijas sistēmu.

Elektronisko palīgu skaitā priekšējās sadursmes brīdinājums ar automātisko bremzēšanu, kruīza kontrole ar bremzēšanas funkciju, ātruma ierobežojumu informācija ar apdzīšanas aizlieguma uzrādīšanu,  Speed Limit palīgsistēma un no joslas novirzīšanās brīdinājums.  

3.sērijas sedans un universāls tiks ražoti Minhenē, sedans – arī Meksikā, bet Ķīnas versija – Ķīnas pilsētā Šenjangā.

Zināms, ka pie Vācijas dīleriem jaunais modelis ieradīsies jūlijā. Cenas: vismaz 43 900 eiro par sedanu un vismaz 45 000 eiro par Touring universālu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Latvietis 21.maijs 2022 6:52
1 0 Atbildēt

Smukulis👍👍👍

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti