Volkswagen uzsāk ID.Buzz pārdošanu (+ FOTO) 7

 

Foto: Volkswagen

iAuto | 19.maijs 2022 13:31

Volkswagen elektriskais busiņš ID.Buzz no 20.maija kļūst pieejams lielākajā daļā Eiropas tirgu.

Pircējam tiks piedāvāti divas elektriskā transportlīdzekļa modifikācijas: piecvietīgs ID. Buzz pasažieru variants par 64 581 eiro (cena Vācijā) un kravas ID. Buzz Cargo par 54 431 eiro.

Abos gadījumos dzinējspēks ir 150 kW (204 Zs; 310 Nm) elektromotors, bet enerģijas avots ir 77 kWh baterija, kas var nodrošināt sniedzamību līdz 420 km. Uzlāde līdz 80 procentiem pie 170 kW iekārtas prasa aptuveni pusstundu.

Pasažieru versija sākumā būs pieejama tikai dārgākajā Pro komplektācijā, kas jau sērijveidā ir apgādāta ar diožu lukturiem, 19 collu riteņu diskiem, 5,3 collu ciparu mērinstrumentiem, 10 collu multimediju iekārtas ekrānu, viedtālruņa bezvadu uzlādes iespēju, divu zonu klimatkontroli, Car2X (informē par satiksmes situāciju), ceļazīmju atpazīšanas palīgsistēmu, izvairīšanās manevra asistentu, joslas uzturēšanas palīgu, sadursmes brīdinājumu ar automātisko bremzēšanas palīgu un parkošanās sensoriem priekšā un aizmugurē.

Komplektā arī divas atbīdāmas durvis, garenvirzienā pārbīdāms otrās rindas sēdeklis un bagāžas telpa, ko var variēt 1121-2205 litru robežās.

 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vakar 19.maijs 2022 14:09
1 0 Atbildēt

iAuto vortāls bija atliecies dēļ traukiem.lv - nevarēja sasukt cik īsti draugu seko šai lapai. Šorīt jau domāju, ka beidzot atteiksies no tās bezjēdzīgās ķeskas, bet nē - atkal ir atpakaļ tā nejēdzība, draugu skaits, kas vairāk traucē iAuto darbībai kā palīdz.

Nu, katrs jau dara kā grib. Nezinu, ko dod draugu skaits, ja tas cipars bremzē iAuto.

Opis 20.maijs 2022 8:46
1 0 Atbildēt

Ar ko šitais būs labāks par ID4? Vietu skaits vienāds. Augstāki griesti, lai var braukt ar cepuri galvā?

Būtu vismaz 8+1 vietu skaits, tad būtu jēga no busa!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti