BMW Z4 rodsterim veikta modernizācija (+ FOTO)

 

Foto: BMW

iAuto | 28.septembris 2022 9:46

BMW pabeidzis darbu pie rodstera Z4 modernizācijas, kas šīs paaudzes modelim ir pirmā kopš laišanas klajā 2018.gadā.

2023.gadā BMW Z4 dosies ar nedaudz pārveidotu priekšpusi, kura spilgtākie elementi ir radiatora reste ar savādāku musturu un jaunas formas gaisa pievadi. Nedaudz pamainīts arī sliekšņu dizains, pievienoti jauni 18 un 19 collu riteņu diski, kā arī jaunas virsbūves krāsas ar nosaukumiem "Thundernight metallic", "Portimao Blue metallic" un "Skyscraper Gray metallic".

"Advantage" und "Sport Line" paketes no piedāvājuma svītrotas un aizvietotas ar "M Sportpaket", kas agrāk bija jāiegādājas par papildmaksu, bet tagad komplektā „jau no rūpnīcas”. Izvēlē palikusi "M Shadow Line"pakete, kas ietver dažādus melnas krāsas dizaina elementus.

Salonā izmaiņu nav – tur joprojām tādi paši sēdekļi kā iepriekšējai Z4 versijai, "BMW Live Cockpit Professional" ar 10,25 collu ekrānu, ādas apdare melnā, ziloņkaula baltā un magmas sarkanā krāsā, kā arī variants ar Alcantara dekoriem un zilu kontrastdiegu nošuvēm.

Vadītāja palīdzības sistēmas ietver automātisko avārijas bremzēšanu, joslas novirzīšanas brīdinājumu un ceļa zīmju atpazīšanu, bet izvēles aprīkojumā iekļauta adaptīvā kruīza kontrole ar stop & go funkciju, sadursmes brīdinājums un parkošanās palīgs.

Motoru izvēle nav mainīta – Z4 joprojām pieejams ar aizmugurējo riteņu piedziņu versijās sDrive20i, sDrive30i un M40i. Pirmās divas pārstāv divlitru turbomotors ar 197 un 258 Zs, turklāt 20i pieejams arī apvienojumā ar 6MK. Versija 30i, kā arī 340 Zs jaudīgais M40i tiek komplektēti tikai ar 8AK.

30i standarta aprīkojumā ir M Sport piekare un bremžu sistēma ar ziliem vai sarkaniem suportiem, savukārt tikai M40i piedāvā elektroniski vadāmus Adaptive M amortizatorus. 340 Zs jaudīgā topmodeļa standartaprīkojumā ietilpst arī M Sport aizmugurējās ass diferenciālis, kas 30i ir pieejams kā papildaprīkojums.

Modernizētā BMW Z4 pārdošanas starts nozīmēts uz 2022.gada novembri. Cenas ražotājs vēl neatklāj.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti