Ķīnas autoražotājs BYD atklāj cenas Eiropas tirgum (+ FOTO) 2

 

BYD Tang Foto: BYD

iAuto | 29.septembris 2022 13:49

Ķīnas autoražotājs BYD (Build Your Dreams) ir paziņojis cenas saviem pirmajiem trim modeļiem Eiropā. Visi trīs ir elektroautomobiļi, bet cenas sākas no atzīmes 38 000 eiro.

BYD Atto 3 ir 4,46 m garš krosovers, kas aprīkots ar 150 kW (204 Zs) elektromotoru, 48 kWh akumulatoru, spēj sasniegt 160 km/h maksimālo ātrumu un ar vienu uzlādi veikt līdz 420 kilometriem pēc WLTP. Cena Vācijas tirgū – 38 000 eiro.

Gandrīz 4,90 m garais pilnpiedziņas krosovers Tang, kas aprīkots ar diviem motoriem, līdz simtam ieskrienās 4,4 sekundēs, var sasniegt maksimālo ātrumu 180 km/h un nobraukt līdz 400 km (kombinētais cikls) vai 520 km (pilsētā). Automašīnai ir režīms, kas ļauj atslēgt vienu motoru, tādejādi taupot enerģiju.  

Ķīnas zīmola top modelis ir luksuss sedans Han, kuram arī divi dzinēji un visu riteņu piedziņa. Vismaz 72 000 eiro vērtajam krosoveram ir 380 kW (516 ZS) jauda, ​​un tas paātrinās līdz 100 km/h mazāk nekā četrās sekundēs. Norādītais darbības rādiuss ir virs 500 kilometriem

BYD Atto 3

BYD Atto 3

BYD Han

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jo 29.septembris 2022 14:03
2 3 Atbildēt

"Gandrīz 4,90 m garais pilnpiedziņas krosovers Tang, kas aprīkots ar diviem motoriem, līdz simtam ieskrienās 4,4 sekundēs. Automašīnai ir režīms, kas ļauj atslēgt vienu motoru, tādejādi taupot enerģiju"

Kāda mārrutka pēc? Kurš ar tādu braucot, varētu izvēlēties izslēgt vienu motoru? Es vēl saprastu, ja atvienotu (kā piekabi?) un atstātu mājās kopā ar pusi no akumulatora..

Vispār na... tādus milzeņus tīri elektriskus? Elektrība lai tiek velo un mopēdiem! Tur tai tehnoloģijai ir vieta.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti