Dodge laiž klajā pikapa Ram 2500 HD Rebel versiju (+ FOTO)

 

Foto: stellantis

iAuto | 2.oktobris 2022 13:44

6,7 litru dīzeļdzinējs ar 1152 Nm jaunajai modifikācijai ļaus veikt īpaši smagus uzdevumus, transportējot lielākas masas piekabes, treilerus un citu tehniku.

Ram 2500 Heavy Duty modifikācija nostāsies pa vidu versijām Power Wagon un Laramie. Pēc izskata tā kopē Power Wagon, taču zem motora pārsega ir izmaiņas. Būtiskākā atšķirība – par papildmaksu pieejamais 6,7 litru Cummins R6 dīzeļdzinējs, kas attīsta 376 Zs (1152 Nm) un darbojas savienojumā ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Ja klients pasūtījis Rebel versiju bez izmaiņām, to piegādā ar 6,4 litru HEMI V8 benzīna motoru, kas attīsta 416 Zs (582 Nm), ir komplektēta ar astoņu pakāpju automātisko transmisiju un 12 000 mārciņu vinču priekšpusē.

Rebel apveltīts ar unikālu piecu sviru piekari un spirālveida atsperēm, kuras var aizvietot arī ar pneimopiekari aizmugurē. Komplektā būs apakšas agregātu aizsargi, ierobežotas slīdes aizmugurējais diferenciālis un elektroniskais diferenciāļa bloķētājs, kā arī 20 collu riteņu diski ar 33 collu bezceļa riepām.

Salonā Rebel  versija piedāvā ādas vai auduma sēdekļus, tostarp kausveida formā, 360 grādu apkārtskata kameras, 12 collu ciparu mērinstrumentus. Vadītāja palīgsistēmas  ietver adaptīvo kruīza kontroli, joslu novirzīšanas brīdinājumu, aklās zonas uzraudzību, sadursmes brīdinājumu un digitālo atpakaļskata spoguli.

Ram 2500 Heavy Duty Rebel cena sākas no atzīmes 68 940 USD (aptuveni 71 400 eiro pēc pašreizējā valūtas kursa). Pie dīleriem Rebel versija nonāks līdz 2022. gada beigām.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti