Starts 2023.gada sākumā - Opel piesaka Grandland GSe (+ FOTO) 4

 

Foto: Opel

iAuto | 26.oktobris 2022 9:24

Opel pieteicis krosovera Grandland sportisko versiju GSe, kas tirgū nonāks 2023.gada sākumā.

Krosovers Grandland, kas jau tagad nopērkams ar 300 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu arī, GSe izpildījumā būs aprīkots līdzīgi 1,6 litru benzīna turbomotoram sadarbojoties ar diviem elektromotoriem un 8-pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Atšķirības tomēr būs, turklāt gan vizuāli, gan tehniski.

No parastā Grandland sportiskais modelis atšķirsies ar oriģināla dizaina 19 collu alumīnija diskiem,  jaunu difuzoru un motora pārsegu, ko pēc vēlēšanās var nokrāsot melnā krāsā, kā tas ir klasiskajiem Opel GS un GS/E modeļiem. Salons jau sērijveida izpildījumā izdarināts ar alkantaru un GSe logotipiem. Starp citu, iepriekš piedāvātā GS Line, visticamāk, no programmas izzudīs par labu bezkompromisa GSe.

Tehniski GSe uzlabots ar jaunu piekari, kurai ir stingrāki amortizatori un atsperes, precīzāku stūres iekārtu un akseleratora pedāli, kas asāk reaģē uz vadītāja pieskārienu.

Ražotājs norādījis, ka 100 km/h Grandland GSe sasniedz 6,1 sekundē, maksimālais ātrums ir 235 km/h, bet braucot elektriskā režīmā iespējams paātrināties līdz 135 km/h. Degvielas patēriņš pēc WLTP cikla – 1,3 litri uz 100 km.

Piebildīsim, ka 2023.gada sākumā Opel laidīs klajā vēl vienu GSe saimes modeli – Astra GSe.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 26.oktobris 2022 19:03
1 1 Atbildēt

Nav pamata priekam uz baltās krāsas ātri sitīs cauri...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas tirgum – Fiat izlaiž 600 sērijas jubilejas modeli 125 Jahre Edition

Īpašais modelis izlaists par godu Fiat 125 gadu jubilejai un paredzēts Vācijas tirgum. Lasīt vairāk

 

Gandrīz 120 000 eiro – Mercedes-AMG GT 43 Coupe pārsteidz ar cenu (+ FOTO) 7

Mercedes-AMG nepatīkami pārsteidzis savas tehnikas entuziastus ar cenu, ko tas noteicis jaunajam GT 43 Coupe jau par bāzes modeli prasot gandrīz 120 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Ko dara poļi, kad uz automaģistrāles sastrēgums? (+ VIDEO) 10

Autovadītājs ir "šokā" redzot, kā rīkojas vairums autovadītāju Polijā, uz A2 maģistrāles brīdī, kad tur izveidojas sastrēgums. Lasīt vairāk

 

TOP 3 finālistu auto "Latvijas Gada auto 2024 Dizaina balva" nominācijā (+ VIDEO)

Ik gadu “Latvijas Gada auto” konkursā tiek pasniegta arī dizaina balva, kad ārpus praktiskajām un tehniskajām īpašībām, tiek vērtēts auto izskats. “Latvijas Gada auto 2024” dizaina balvu ieguva Peugeot 508. Šīs nominācijas pirmajā trijniekā iekļuva Peugeot 408 un arī Hyundai Ioniq 6. Kādi ir žūrijas iespaidi? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti