Krievijas autosalonos ievesti jaunie BMW 2.series automobiļi 16

 

Foto: BMW

iAuto | 8.novembris 2022 9:43

Dažās Krievijas pilsētās iespējams iegādāties BMW 2.Series Cuope. Automašīnu nav daudz, rūpnīcas garantijas nav, turklāt tās nav absolūti jaunas, bet cena ir tuvu 100 000 eiro.

Izdevums Motor.ru informē, ka dažu Krievijas pilsētu autosalonos parādījušies BMW 2.Series Coupe automobiļi, kas ievesti izmantojot paralēlā importa shēmu. Tiesa, šo automašīnu nav sevišķi daudz, turklāt cena ievērojami atšķiras no tās, kas Krievijā bija vēl 2021.gadā.

Toreiz BMW divdurvju kupeju varēja iegādāties par 3,3 miljoniem rubļu (nepilni 55 000 EUR), taču tagad par vienkāršāko otrās sērijas modeli ar dīzeļdzinēju un aizmugures riteņu piedziņu prasa vismaz 5,5 miljoni rubļu (aptuveni 95 000 eiro), kamēr pilnpiedziņas jaudīgais variants maksās 7 miljonus (115 000 EUR).

Vairumā gadījumu tie ir automobiļi ar mazu nobraukumu, kas iegādāti ārzemēs no privātpersonām. Rūpnīcas garantijas tiem nav, bet problēmu gadījumā palīdzību sniegs dīleru centrs.

 
16 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
8.novembris 2022 18:53
24 1 Atbildēt

Putinu piebeigs ne jau dēļ auto. Kam naudas nav - tiem pajāt uz importa auto, kam nauda ir - tie nopirks arī pelēko importu. Tu esi tik naivs lai domātu ka auto dēļ kāds rīko revolūciju?

Žora 8.novembris 2022 13:09
22 4 Atbildēt

Man arī ir daži, dzīvo Pīķerī, Petrogradkā un Vasīlija salā. Aptuveni 1905 gada mājās, dzīvokļos uz 150+ kvadrātiem un 4m augstiem griestiem. Krāsni kurina reizi 4 dienās, biežāk nevar, grūti elpot paliek.

Mja 8.novembris 2022 15:29
16 3 Atbildēt

Un ko tu iesaki - labāk braukt ar Ladu? Kam vēl ir nauda, pajāt uz garantiju - braukt gribās, gan jau koferos kopā ar netīru veļu ievedīs arī rezerves daļas, sliktākajā gadījumā ievedīs donorauto, kurus jauks laukā daļās - dārgāk, bet vismaz ir ko skrūvēt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Saeima palielina sodus par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem 20

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā, ar kuriem tiek palielināti sodi par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā. Lasīt vairāk

 

No 10 līdz 80 procentiem 10 minūtēs: Polestar testē super ātru uzlādi 13

Inženieriem izdevies atrast risinājumu īpaši ātram uzlādes procesam, kas ievērojami samazinās laiku, kas šobrīd jāpatērē gaidot kamēr uzlādēsies jūsu elektroautomobiļa akumulators tālākajam ceļam. Lasīt vairāk

 

Gaisa pilis vai reāls plāns? - EM izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam Latvijas IKP palielināt līdz 83 miljardiem eiro 9

Ekonomikas ministrija (EM) ir izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam panākt, lai Latvijas IKP sasniegtu 83 miljardus eiro, teikts Ekonomikas ministrijas (EM) izstrādātajā informatīvajā ziņojumā par Latvijas ekonomikas attīstību, ko otrdien konceptuāli skata valdībā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti