Ar PET pudeļu piedevu un brauc ar elektrību – Hyundai Ioniq 6 par 43 900 eiro 2

 

Foto: Hyundai

iAuto | 21.novembris 2022 10:37

Hyundai atklājis elektriskā Ioniq 6 cenu. Automobili, kam daudzas detaļas izgatavotas no pārstrādātiem materiāliem, varēs iegādāties par 43 900 – 61 100 eiro.

Nākamā gada sākumā Hyundai uzsāk jaunā modeļa Ioniq 6 pārdošanu Eiropas tirgū. Elektriskais sedans izceļas ar atzīstamu pretestības koeficientu (vien 0,21), gaitas rezervi, kas var sniegties līdz 600 km pēc WLTP un ilgtspējīgu risinājumu, ar kuru ražotājs domā detaļas un komponentus, kas top no pārstrādātiem materiāliem. 

Šādu materiālu Ioniq 6 konstrukcijā nav mazums. Piemēram, krāsa priekšējam un aizmugures bamperim, kā arī sānu uzlikām izgatavota no pārstrādātām riepām, virsbūves krāsas Digital Green tapusi no bambusa oglēm, savukārt atkarībā no apdares līmeņa, salonā var būt ekoloģiski apstrādāta āda un otrreizēji pārstrādāts PET audums sēdekļiem, bio-gumijas piemaisījums instrumentu panelim, bio-PET audums jumta apšuvumam. Durvju paneļu krāsojumam Hyundai sola izmantot organisko krāsa no izlietotām augu eļļām, bet grīdas tepiķi būs izausti no pārstrādātiem zvejas tīkliem.

Pircējam tiks piedāvāti trīs jaudas līmeņi: 111 kW (151 ZS), 168 kW (229 ZS) un 239 kW (325 ZS), divu lielumu baterijas (53 vai 77,4 kWh), versijas ar aizmugures vai visu riteņu piedziņu.

Ioniq 6 atbalsta īpaši ātru uzlādi ar 400 un 800 voltu tehnoloģiju, tādēļ 350 km garam pārbraucienam pie uzlādes iekārtas jāuzkavējas vien 15 minūtes.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Tu 21.novembris 2022 11:53
2 1 Atbildēt

zini, jā, tikai tāds samocīts

Es 21.novembris 2022 11:34
1 0 Atbildēt

Porche

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 2

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti