Mercedes-Benz parāda modernizēto CLA (+ FOTO) 4

 

Foto: Mercedes-Benz

iAuto | 19.janvāris 2023 12:40

2023.gadu Mercedes-Benz sāk ar CLA modernizāciju, kas ietver abas modifikācijas – sedanu un universālu.

Otrās paaudzes CLA ir apritē kopš 2019.gada, tā kā modernizācija nāk tieši laikā. Vizuāli jaunāko modeli varēs atpazīt pēc radiatora restes, kas veidota mazo zvaigznīšu musturā, pēc nedaudz pārveidotā priekšējā bampera, difuzora un lukturu grafikas. 17 līdz 19 collu riteņu diskiem piešķirts jauns dizains, bet krāsu izvēli papildina ekskluzīvais Hyper Blue tonis.

Iepriekš izmantotais MBUX multimediju sistēmas septiņu collu ekrāns pieaudzis līdz 10,25 collām standarta versijā, bet pati iekārta uzlabota ar pirkstu nospiedumu skeneri, labāku grafiku un modificētu balss palīgu. Turklāt tagad tā prot izskaidrot funkciju nozīmi, kas nebūs lieki, ņemot vērā elektronisko palīgu skaitu moderna automobiļa konstrukcijā.

Benzīna versijas (CLA 180, CLA 200, CLA 220 4Matic, CLA 250 4Matic un AMG CLA 35) pēc ir aprīkotas ar 48 voltu Mild Hybrid sistēmu, kas paātrinājuma laikā pievieno 14 zirgspēkus. Dīzeļa sedans un universāls (CLA 180 d, CLA 200 d un CLA 220 d) vairs nebūs pieejams pilnpiedziņas versijā, bet CLA 250 e plug-in versijai modernizēts vilces akumulators, kā rezultātā ar elektrību būs iespējams veikt līdz 82 kilometriem. Pieaugusi arī elektromotora jauda un tagad tā sasniedz 80 kW (109 Zs).

AMG versijas ir divas: AMG CLA 35 attīsta 306 Zs jaudu, AMG CLA 45 S - 421 Zs. No parastajiem CLA tās atšķiras ar logotipu, kas novietots virs režģa, AMG Performance stūri un  Street Style Edition paketi (tikai 421 Zs versijai), kas ietver jaunu aerodinamikas komplektu, oranžus akcentus, matētus riteņu diskus un sarkanus bremžu suportus. Abu AMG modeļu salonā mikrošķiedras polsterējums, alumīnija dekoratīvie elementi un AMG emblēmas.

Modernizētais CLA tirgū gaidāms 2023.gada pavasarī, cenas paziņos vēlāk.

 

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Smells like 20.janvāris 2023 2:08
2 0 Atbildēt

CLA tāds MB, kā Auris Lexus.

Onsis 19.janvāris 2023 18:40
1 0 Atbildēt

Gribēju pirkt iepriekšējo CLA, bet kad to tizlo bezgaumīgo planšeti ieraudziju :O , tad sapratu, ka tas auto nav man, nopirku 2016. gada CLS.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti