Hyundai Kona startē pašmāju tirgū (+ FOTO)

 

Foto: Huyndai

iAuto | 20.janvāris 2023 5:58

Hyundai Kona jaunās paaudzes modelis startējis Dienvidkorejas tirgū, vēlāk tas kļūs pieejams arī citur pasaulē.

Jaunā paaudze šoreiz veidota uz elektriskā modeļa bāzes, taču krosovers joprojām būs pieejams arī ar iekšdedzes motoriem un versijā ar hibrīdiekārtu, kā arī sportiskajā N Line ietērpā (visas versijas).

Jaunais modelis ir 4,35 m garš un riteņu bāzei pieliekot 60 milimetrus, nodrošina plašāko telpu šajā segmentā. Ar nolocītām aizmugures sēdekļu atzveltnēm tas garantē 723 litru bagāžas telpu, bet kokpits iepriecina ar diviem 12,3 collu ekrāniem, kas paredzēti mērinstrumentiem un multimediju saturam, savukārt jaunākā paaudze droši vien novērtēs iespēju automašīnas durvis atslēgt un aizslēgt ar viedtālruņa vai viedpulksteņa palīdzību.

 Vizuāli jaunais Kona atšķiras ar pilnībā savādāku priekšgalu, ko raksturo plakanākais motora pārsegs ar diožu līniju visā platumā tā apakšā, trīsstūrveida lukturu bloki un radiatora reste ar platāko galu apakšmalā.

Motoru piedāvājumā divu litru 150 Zs atmosfēriskais benzīna dzinējs apvienojumā ar variatoru, 1,6 litru 195 Zs turbomotors tandēmā ar astoņu pakāpju automātisko kārbu, hibrīdiekārta, kas darbojas kopā ar sešpakāpju robotizēto divsajūgu pārnesumkārbu attīstot 140 Zs kopējo jaudu. Visbeidzot Kona būs pieejams aī pilnībā elektriskā versijā, taču sīkāku informāciju par šo modeli Hyundai sola martā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti