Volkswagen Amarok dodas pie pircējiem

 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/AmarokSA

iAuto | 26.janvāris 2023 5:35

Volkswagen atklājis pieteikšanos jaunā Amarok iegādei. Vācijā kopīgi ar Ford izstrādātā pikapa cena sākas no atzīmes 47 122 eiro.

Volkswagen informē, ka pasūtīšanai pieejami pieci pikapa varianti ar trīs dažādiem dīzeļdzinējiem. Cenu ziņā izdevīgākais ir Amarok bāzes variants, kas aprīkots ar 170 ZS (405 Nm) motoru, sešpakāpju ātrumkārbu un pieslēdzamu pilnpiedziņu.

Amarok nodrošina kravnesību līdz 1,19 tonnām un vilkt līdz pat 3,5 tonnu smagu piekabi vai treileri. Atkarībā no aprīkojuma varianta pikapam pieejamas vairāk nekā 25 elektroniskās palīgsistēmas un multimediju iekārtas ar līdz pat 12,3 collu ekrāniem.

 Papildus sākuma līmeņa dīzelim ražotājs piedāvā vēl vienu 2,0 litru variantu ar 205 ZS un 500 Nm, kā arī 3,0 litru V6 TDI agregātu, kas attīsta 241 ZS un 600 Nm. Abus jaudīgākos motorus varēs kombinēt ar desmit pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Eiropā pikaps tiek pārdots ar dubulto kabīni un divām dažādām pilnpiedziņas sistēmām apvienojumā ar aizmugurējās ass bloķējošo diferenciāli.

Pikapa dārgākās versijas ir Amarok PanAmericana ar bezceļa akcentiem un vairāk uz greznību orientētā Aventura par attiecīgi 69 009 un 70 164 eiro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti