Ferrari pilots izvēlas Ferrari: Karlosa Sainsa juniora jaunais sapņu auto (+ FOTO) 2

 

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/Carlossainz55/

iAuto | 29.janvāris 2023 14:19

Līdz šim Ferrari F1 komandas pilots Karloss Sainss pārvietojās ar vecāko dāvināto Volkswagen Golf GTI, taču nesen viņš ticis pie sava sapņu auto, ko tam palīdzēja izgādāt viņa darba devējs.

Talantīgais sacīkšu braucējs Karloss Sainss jaunākais (Carlos Sainz Jr.) kopš 2021.gada pārstāv Pirmās formulas Scuderia Ferrari, kas nozīmē ne tikai dalību vienā no visu laiku spēcīgākajām un veiksmīgākajām komandām, bet arī tiesības izvēlēties kādu no leģendārā autoražotāja spilgtākajām autobūves pērlēm.

Sainss pārskatīja visu piedāvājumu un izvēlējās ekskluzīvo Ferrari 812 Competizione. "Izvēlējos šo modeli, jo tā dizains atšķiras no citiem Ferrari. Man tas ļoti patīk, jo īpaši aizmugure. Man tā ir vienkārši skaistākā mašīna, ko esmu redzējis," sportists neslēpj sajūsmu sociālajos tīklos un nemaz nav sarūgtināts par to, ka automašīna bija jāgaida gandrīz pusotru gadu.

Ferrari 812 Competizione tiks saražots tikai 999 eksemplāros, turklāt visi eksemplāri jau esot izpirkti. Aptuveni pusmiljonu eiro vērtā kupeja aprīkota ar 6,5 litru V12 motoru, kas attīsta 830 Zs, nodrošinot maksimālo ātrumu 340 km/h.

Sainss izvēlējies tumši pelēkas krāsas automašīnu, jo tāda krāsa viņam patīkot labāk, savukārt Ferrari Tailor Made individuālo pasūtījumu nodaļa aprīkojusi to ar dažām ļoti īpašām detaļām, uzstādot sliekšņu uzlikas ar uzrakstu Smooth Operator (sportista iesauka), iestrādājot grīdas paklājiņos starta numuru „55”, kā arī papildinot rūpnīcas konstrukciju ar sacīkšu drošības jostām un Pirelli riepām, ko grezno baltas līnijas.

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Opis 30.janvāris 2023 8:55
2 0 Atbildēt

Kad darba devējs piedāvāja izvēlēties starp vecāku dāvāto Golfu un darba Ferrari, Sainss izvēlējās darba Ferrari. Jebkurš kabluka vadītājs Latvijā var apliecināt, ka vislabākais auto ir darba auto!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti