Starts vasarā: Volkswagen gatavo modernizēto Touareg (+ FOTO) 7

 

Foto: Volkswagen

iAuto | 16.februāris 2023 5:54

Volkswagen strādā pie sava lielākā krosovera modernizācijas solot šo procesu pabeigt līdz 2023.gada vasarai. Pārveidota šasija, modernas gaismas, fizisko pogu un regulatoru atgriešanas.

Volkswagen mājaslapā publicēti attēli un informācija par Touareg modernizēto modeli, kas pašlaik piedalās ziemas apstākļu testu programmā Zviedrijas Lapzemē. Zināms, ka modernizācijas procesā automašīnas aizmugurējā un priekšējā daļa ir pārveidota, tehniskām pārmaiņām skarot arī šasiju. Touareg ir jaunizveidoti HD-Matrix priekšējie lukturi ar kopumā 38 400 mazām gaismas diodēm. Naktī šī tehnoloģija ievērojami atvieglo braukšanu, it sevišķi šaurās automaģistrālēs – tā ne tikai nežilbina pretimbraucēju, bet  projicē tā saucamo Lane Light gaismas paklāju automašīnas braukšanas joslā, veidojot gaismas lielāko koncentrāciju tieši šajā zonā.

Testa transportlīdzekļi joprojām ir maskēti ar lielizmēra QR koda pikseļiem. Skenējot to ar viedtālruni, tiek atvērta Volkswagen Touareg tiešsaistes vietne, kas sniedz papildu informāciju par feislifta modeli.

Jaunais Touareg ir pirmais VW modelis, kuram aizmugurē ir sarkans izgaismots logotips, kas tagad atļauts arī Eiropā. Jaunievedumiem jāpieskaita jumta slodzes sensors, kas ir savienots tīklā ar šasijas elektroniku. Tas ziņo, vai uz jumta novietots bagāžnieks un pārsūta šo informāciju elektroniskajiem palīgiem, piemēram, ESC, kas pārskaņo savas darbības algoritmu, tieši to pašu darot arī šasijas elektronikai.

Zināms, ka modernizētais Touareg saņems "Innovision Cockpit". To var vadīt, izmantojot centrālo 15 collu skārienekrānu, daudzfunkcionālo stūri un fiziskas pogas, piemēram, skaļuma regulētāju viduskonsolē. Analogie elementi svarīgāko funkciju regulēšanai ieviesti pēc klientu lūguma, tāpat kā viduskonsoles un roku balsti no mīkstāka apdares materiāla.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Onsis 16.februāris 2023 8:10
2 3 Atbildēt

Ar ko tas atšķiras no pirmā Tuarega?

Praktiski, tikai ar lielāku planšeti pogu vietā!

Opis 16.februāris 2023 11:35
2 0 Atbildēt

Bet tā krāsa gan šim tāda dīvaina....jums tā neliekas?

Vāgens 16.februāris 2023 12:17
2 0 Atbildēt

Beidzot kāds sāk saprast acīmredzamu lietu - sensorpogas der telefonā, ne mašīnā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti