Mercedes GLA modernizēts (+ FOTO) 4

 

Foto: Mercedes-Benz

iAuto | 17.marts 2023 11:08

Mercedes-Benz pabeidzis darbu pie krosovera GLA modernizācijas. Jaunievedumu skaitā jauna multimediju iekārta, LED High Performance gaismas, elektrificēti dzinēji.

Kompaktais krosovers jau bāzes versijā tiks piedāvāts ar 7 collu (10,25 collas par piemaksu) ciparu mērinstrumentiem un jauno MBUX 10,25 collu multimediju iekārtu, ar ādu apvilktu stūri (apsilde – par piemaksu) un komforta sēdekļiem ar daļēju ādas apdari. Komplektā arī 17 collu riteņi piecu spieķu dizainā (18-20 collas par piemaksu).

Papildus ādas stūrei un LED High Performance priekšējiem lukturiem pamataprīkojumā ir arī tālo gaismu automātika, atpakaļgaitas kamera un USB pakotne. Sākot ar aprīkojuma variantu Progressive, klienti saņem arī stāvvietu un spoguļu paketes. GLA ir iekļauta arī jaunākā MBUX paaudze ar modificētiem displeja iestatījumiem un uzlabotiem tiešsaistes pakalpojumiem. Pēc pieprasījuma ir pieejamas arī īpašas mini spēles.

Mercedes GLA benzīna motori ir elektrificēti, kas garantē papildu jaudu un mazāku degvielas patēriņu, arī divlitru dīzelis, kas pieejams trīs jaudas pakāpēs, ir modificēts un kļuvis vēl taupīgāks, bet uzlabotā hibrīdiekārta kļuvusi jaudīgāka, nodrošina lielāku gaitas rezervi elektriskā režīmā un ir ātrāk uzlādējama.

Kopumā Mercedes GLA pircējam pieejami dažādi motori 116-224 Zs diapazonā, bet Plug-in-Hybrid GLA 250 e hibrīdiekārta tagad attīsta 218 Zs un 450 Nm.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
R(8) 17.marts 2023 15:36
4 3 Atbildēt

Man patik sibriza autoindustrijas modelu modernizacija , ielieku jaunu multimedijas sistenu " planseti" un led lampinas un modernizacija gatava , bet tie , kas tusejas pie burgera un strebj to late , bet isteniba to sauc caffe macchiato , laigan vini to nezin , viniem sadas modernizacijas patik , jo tad var lielities ar visadam nevajadzigam aplikacijam , kas beigas noved pie apsurdas avarijas izraisisanas

ezis71 17.marts 2023 18:23
3 1 Atbildēt

Es teiktu tā-prasts kā zābaks,nekā īpaša.Agrāk mersis bija smukāks.

aAuto 17.marts 2023 21:16
3 1 Atbildēt

Nu pag, tā tas notiek, jo ir jātirgo jauni auto, ko citu tu tur izmainīsi?

Kā piemērs tāda 2018 gada e-klase būs preikšā sūda jēpim gadus 40, ja vien neradīs ko jaunu, nu un kā tu tagad to ubagu piespiedīsi pārsēties uz jaunu mersi un savu 5gadīgo veco lamatu atdot lūžņos?

Tu taču pats šeit klārē, ka visi šitie veco premium brendu braucēji ir bomži un dalbajobi, bet tu savā mazaā līzingotajā sūda jeepā esi bagačš un “pareizi domājošais”….

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti