Bentley nodemonstrē kupejas Batur „kosmiskās” versijas (+ FOTO) 3

 

Foto: Bentley

iAuto | 5.jūnijs 2023 10:59

Izmantojot par pamatu ekskluzīvo kupeju Batur, britu ražotājs izstrādājis vairākas versijas, krāsu, materiālu un apdares elementu idejas smeļoties no kosmosa. Par vienu no lielākajiem izaicinājumiem kļuva ekoloģisko apdares materiālu izmantošana.

Nebula versijā ir apvienoti spilgti melnā un spilgti zaļā toņa kontrasti eksterjerā un interjerā. Wasabi virsbūves krāsa savienota ar Gloss Black Crystal krāsas akcentiem, bet priekšējo paneli rotā lāzera gravējums. Supernova variants paredz Sunbeam virsbūvi ar Atlantic Pearl Crystal toni, savukārt interjeru veido kombinācija no četru krāsu:  Indigo Night, Beluga, Ceramic Glaze un Hyperactive savienības, bet priekšējā paneļa dekoru papildina titāna elementi.

Hyperspace versijai izmantots Daybright Blue tonis ar kontrastējošiem St James Red akcentiem, savukārt interjers pārsteidz ar 18 karātu zelta Pillar Box Red un Bentley Dynamic Drive Selector akcentiem.

Dark Matter variants veidots savienojot Fine Brodgar un Black Crystal sudrabkrāsas divtoņu virsbūvi ar Cyber ​​​​Yellow un titāna akcentiem, savukārt interjers ir dekorēts ar Burnt Oak ādu un Beluga Black melnā alumīnija apdari un nerūsējošā tērauda ieliktņiem.

Oglekļa šķiedra ir aizstāta ar kompozītmateriāliem, kas izgatavoti uz lina bāzes. Āda tiek iegūta ilgtspējīga ražošanas procesa rezultātā, patērējot mazāk ūdens un aldehīdu nekā tradicionālā miecēšanas procesā, turklāt klientam būs iespēja izvēlēties vēl ekoloģiskāku variantu, kur izmantota āda ar zemu oglekļa saturu. Pircējs pat varēs izvēlēties ādai līdzīgus tekstilizstrādājumus, kas izgatavoti no kafijas grauzdēšanas procesa blakusproduktiem, kā arī paklājus, kas izgatavoti no pārstrādātas dzijas.

Ražotājs sola, ka kosmiskās tematikas sērijas ietvaros izgatavos pavisam 18 ekskluzīvus automobiļus.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vate 5.jūnijs 2023 13:01
2 3 Atbildēt

Kāpēc šodien nav brīvdiena? Basketball sucks?

Conqueror 5.jūnijs 2023 22:30
1 1 Atbildēt

beidzot man tiešām patīk Bentley dizains, ja tas ir jaunais modelis, hm. kāda ir aizmugure? nav bilžu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 4

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti