Ātrumpārslēgs pie stūres: Škoda ļauj ieskatīties jauno Kodiaq un Superb salonā (+ FOTO) 18

 

Škoda Kodiaq

iAuto | 30.augusts 2023 4:49

Čehijas autoražotājs Škoda publicējis Kodiaq un Superb jaunās paaudzes modeļu attēlus, ļaujot ielūkoties to salonos vēl pirms oficiālās pirmizrādes.

Abi jaunākie Kodiaq un Superb tiek komplektēti ar jaunu priekšējo paneli un vidus konsoli. Pamanāmākā atšķirība – DSG kārbas pārnesumpārslēga svira, kas tagad atrodas aiz stūres, izbrīvējot vairāk vietas viduskonsolei un tajā iebūvētajiem sīklietu nodalījumiem, divu viedtālruņu uzlādes un aktīvās atdzesēšanas nišai.

Vadītāja un pasažieru rīcībā arī ciparu mērinstrumenti un 13 collu brīvi stāvošs multivides ekrāns, kas ir lielāks nekā jebkad iepriekš.

Jaunums ir arī zem tā novietotās Smart Dial (viedie zvani) pogas - pielāgojamas rotācijas spiedpogas ar digitālo displeju, ko izmanto piekļuvei dažādām funkcijām, piemēram, salona temperatūras regulēšanai, sēdekļu apsildei un sēdekļu ventilācijai vai informācijas un izklaides sistēmas skaļumam, braukšanas režīmiem un kartes tālummaiņai, savukārt to displeji nodrošina ātru un pilnīgu pārskatu.

Tam jāpieskaita atpakaļskata spogulī iebūvētie USB-C porti (līdz pat četrām pieslēgvietām), salona fona izgaismojums, Simply Clever risinājumi (ledusskrāpis un lietussargs durvīs), kā arī nodeva ilgtspējīgai un videi draudzīgai politikai - variants ar Ergo sēdekļiem, kam ir pneimatiskā masāžas funkcija un sēdekļu spilveni, kas izgatavoti no 100% pārstrādāta poliestera.

Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq

Škoda Superb

Škoda Superb

Škoda Superb

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 30.augusts 2023 8:47
7 0 Atbildēt

Kā, nebūs caur planšeti, zem 5 izvēnes 8tajā cilnē pie multimedia iestatījumiem?

650 30.augusts 2023 12:57
6 2 Atbildēt

Gaidām tā dēvēto feisa Liftu.Ar stūri ātrumpārslēga vietā.Jā.

Vēl varētu izgudrot (uzstādīt) arī ātrumpārslēga Vietnieku.Pienākumu izpildītāju, tāteikt.Varētu to iznest karosērijas kuzava (kuzova) Ārpusē, lai viņš brauciena laikā nesmird.

es 30.augusts 2023 12:26
4 3 Atbildēt

Nederēs amerikāņiem dēļ platās viduskonsoles, nav kur otru cisku iestūķēt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche Macan 4 auto tests ar 100 kW bateriju no 87 600 EUR, bet šis varētu būt ap 105 000 EUR (+ VIDEO) 3

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs Porsche 2024. gadu izmantoja, lai nokomplektētu krosovera Macan saimi. Lasīt vairāk

 

Policija pastiprināti pārbauda bērnu pārvadāšanu automašīnās (+ VIDEO) 1

Ik gadu septembrī un oktobrī Valsts policija pastiprināti pārbauda bērnu pārvadāšanas noteikumu ievērošanu. Mazajiem pasažieriem pārbauda drošības jostu izmantošanu, vai ir sēdeklīši vai paliktņi un vai tos pareizi lieto. Lasīt vairāk

 

Ja nu gadās sastapt – Škoda Kylaq 5

Čehijas autoražotājs Škoda laidis klajā krosoveru Kylaq. Tas ir pilnīgi jauns modelis, taču nav paredzēts Eiropas tirgum. Lasīt vairāk

 

Jaunais Volfsburgas lepnums. Pirmā tikšanās ar Volkswagen Tayron (+VIDEO) 6

Volkswagen Tayron ir jaunākais papildinājums zīmola krosoveru klāstā. TV Autoziņas bija vieni no pirmajiem, kas Vācijā iepazinās ar jaunāko “T” modeli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti