50 000 dolāru soda nebūs – Tesla atsakās no idejas par Cybertruck tālākpārdošanas sodīšanu 6

 

Foto: Tesla

iAuto | 21.novembris 2023 13:19

Jaunākā informācija liecina, ka Tesla nesodīs Cybertruck pircēju, ja tas pirmā gada laikā izlems savu pikapu pārdot kādam citam.

Dažas dienas pirms šī paziņojuma medijus pāršalca ziņa, ka Tesla plāno Cybertruck pircēja līgumā iekļaut dažādus ierobežojumus, tajā skaitā aizliegumu šo transportlīdzekli pirmā ekspluatācijas gadā pārdot tālāk kādai citai personai. lai tā notiktu, pircējam būtu jāpierāda, ka viņa nolūkam ir tiešām kāds „būtisks iemesls”, pretējā gadījumā tam būtu jāsamaksā sods 50 000 dolāru apmērā, ko Tesla panāktu caur tiesu.

Tas tomēr nenotiks, jo ražotājs no šī punkta atteicies, nepaskaidrojot rīcības iemeslus.

Tikmēr ilgi gaidītais Cybertruck Deliver Day pasākums tuvojas straujiem soļiem. Tam jānotiek 30.novembrī, taču mediji jau atkal ceļ trauksmi – saskaņā ar kādas augstas Tesla amatpersonas teikto, nodošanai klientiem esot sagatavoti vien… 10 Cybertruck eksemplāri, kamēr potenciālo pircēju skaits pārsniedzis 2 miljonus.

Šajā gadījumā domas dalās: optimisti uzsver, ka 2022.gadā šobrīd masveidā ražotā Model Y piegādes klientiem sākās ar Deliver Day un 30 eksemplāriem, bet pesimisti atgādina, ka arī Tesla Semi piedzīvoja līdzīgu pasākumu, ražotājam Delivery Day aplaimojot ar dažiem eksemplāriem savu lielāko pasūtītāju Pepsi, taču kopš tā laika par elektrisko vilcēju nekas vairs nav dzirdēts.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 22.novembris 2023 10:54
2 1 Atbildēt

Tad jau man peldošais ķīniešu Jangvangs vairāk iet pie sirds!

Janka 22.novembris 2023 10:57
2 0 Atbildēt

Acīmredzot Teslai bija parak liels spiediens, jo rindā ir pietiekami daudz perekupčiku, kas ir iemaksajuši savu pirmo iemaksu un rindā jau gaida gadiem...

  Ar domu nevis savām vajadzībām lai brauktu, bet saņemot, pārdot to otreizejā tirgū talāk(vai pardot tiesības, saņemot auto utml.) pa lielāku-ekskluzīvāku cenu jo šo brīnumu vari dabūt UZREIZ! Negaidot, ko bagātie negrib darīt.

 Un pietiek i.iotu pasaulē kuriem ir nauda un kas grib  izcelties no pūļa. Kas mierīgi nolocīs savus 100..150K pat 200K par šo kasti domājot, ka tagad būs stilīgāks par pārejiem.

Ābols 22.novembris 2023 11:25
2 1 Atbildēt

Par to noteikti var neuztraukties.. Tie kas var šo iegādaties bomžatbalsts nav primārā iegādes lieta lai noslietos par labu šim lēmumam.

Un galīgi neizbrīnīs, ja pēc pirmo modeļu realas iznāksanas, varēs šo kasti jau Rīgā/pierīgā ieraudzīt uz ceļa, ka kāds braukā.

Mēs tak ''slikti'' dzīvojam šajā valstī... Un lielos apkures reiķinus samaksat nevaram... Bet braukā ar jaunām pat ekskluzīvam tačkām...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Gājējs "nogāž" divus motociklistus (+ VIDEO) 5

Viens no motociklistiem pamana gājēju pie pārejas un sāk bremzēt, taču aizmugurē braucošais tam nav gatavs. Lasīt vairāk

 

"Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi 7

Rīgā trešdien tradicionālajā un nesaskaņotajā "Kritiskās masas" velobraucienā notikuši divi negadījumi un sākti četri administratīvā pārkāpuma procesi, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

6 Ginesa rekordi: Kārlis Bardelis ar laivu un velo apbraucis apkārt pasaulei (+ VIDEO) 3

Kad viņš sāka savu braucienu apkārt pasaulei, viņam bija 31 gads. To beidzot – 39. Kārlis Bardelis airu laivā un ar velosipēdu apceļojis zemeslodi un nu atgriezies Latvijā. Ceļojuma laikā sasniegti seši Ginesa rekordi un vākti līdzekļi labdarībai. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 10

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti