Fiat 500 Electric - 2023. gada pieprasītākais elektroauto savā segmentā

 

Foto: Fiat

iAuto | 22.janvāris 2024 10:55

Fiat 500 Electric kļuvis par visvairāk pirkto elektriskās piedziņas modeli A/B segmentā Eiropā, vēsta ražotāja preses relīze.

2023. gadā Fiat 500 Electric atkal uzrādījis atzīstamu rezultātu, kļūstot par vienu no pieprasītākajiem elektriskās piedziņas transportlīdzekļiem Eiropā. Fiat mazauto ieņēmis pirmo savā segmentā ne tikai Vācijā, Itālijā, Spānijā, Beļģijā un Austrijā, bet atkārtojis 2022.gada sasniegumu un ar 14,7 procentu (+0,3%) pieaugumu atkal kļuvis par visvairāk pirkto BEV A un B segmentā.

2023. gadā Eiropā reģistrēti gandrīz 65 000 Fiat 500 Electric automobiļu, bet kopš tā ieviešanas tirgū 44 pasaules tirgos realizēti 185 000 šī modeļa eksemplāru.

Fiat turpina paplašināt savu BEV automobiļu klāstu un šobrīd Fiat 500 Electric jau ir mazākais un lielākais brālis – attiecīgi Topolino un 600 Electric.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Aptuveni 25 000 eiro – elektriskais Hyundai Inster ieradīsies gada beigās (+ FOTO)

Hyundai sarīkojis sava jaunākā elektriskās piedziņas modeļa Inster pirmizrādi. Izmēros nelielā automašīna būs pieejama arī Eiropā, turklāt vairākās versijās. Lasīt vairāk

 

“Bonus-malus” tiks aizstāta ar citu sistēmu (+ VIDEO) 3

Vairs nekādu klašu sadalījumu un vieglāka, saprotamāka sistēma – OCTA apdrošināšanā “Bonus- malus” sistēmu no augusta aizstās apdrošināšanas datu vēsture. Tā būs centralizēta sistēma ar citām Eiropas Savienības dalībvalstīm, kas atvieglos datu saņemšanu starp valstīm. Tāpat cilvēka apdrošināšanas vēsturē varēs redzēt datus jau no 2004. gada. Lasīt vairāk

 

Atrasts pircējs, kas iegādāsies visus 4300 elektriskos Fisker 4

ASV elektromobiļu ražotājam Fisker nav izdevies izvairīties no bankrota – nepatīkamais likvidācijas process ir sācies, taču viena laba ziņa tomēr ir – ir atrasts pircējs, kas gatavs iegādāties visus 4300 vēl nepārdotos Ocean automobiļus. Lasīt vairāk

 

Dubaijas policija saņem Tesla Cybertruck 6

Bagātās arābu zemes policijai tas būs kārtējais papildinājums eksotiskās tūrisma policijas autoparkā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti