Nedaudz vairāk par 53 000 eiro - modernizētā Kia Sorento cenas (+ FOTO) 6

 

Foto: Kia

iAuto | 20.februāris 2024 4:39

Dienvidkorejas autoražotājs Kia darījis zināmas krosovera Sorento modernizētā modeļa cenas. Vācijas tirgū jaunākais Sorento maksās nedaudz vairāk par 53 000 eiro.

Līdz ar pārveidoto priekšpusi un aizmuguri Sorento ieguvis arī ilgtspējīgākus un otrreizēji pārstrādātus materiālus salona iekārtošanai, jaunu priekšējo un vidus konsoli, pārstrādātus instrumentus un atkarībā no versijas – izliektu multimediju informācijas ekrānu ar ar divas collas lielāku ekrānu nekā līdz šim.

Uzlabotas arī elektroniskās vadītāja palīgsistēmas - jaunais šosejas Assistant 2.0 var mainīt joslu neatkarīgi no noteikta ātruma, tiklīdz vadītājs ieslēdz attiecīgās puses virzienrādītāju, bet papildus pagrieziena funkcijai priekšējās sadursmes brīdinājuma sistēmai tagad ir arī šķērssatiksmes noteikšana, turklāt nepieciešamības un iespējamības gadījumā sistēma veic izvairīšanās manevrus, kā arī novērš sadursmes ar priekšā braucošajiem vai pretimbraucošajiem transportlīdzekļiem blakus joslā.

Apkārtskata kamera tagad atveidos trīsdimensiju attēlu, bet atkarībā no aprīkojuma versijas Sorento saviem īpašniekiem piedāvās pirkstu nospiedumu atpazīšanas funkciju, digitālo salona spoguli un elektriskās bagāžas nodalījuma durvis, kas automātiski aizveras, tiklīdz lietotājs par noteiktu attālumu attālinās no mašīnas

Atkarībā no izvēlētā varianta Sorento pieejams ar piecu, sešu vai septiņu sēdvietu salona konfigurāciju, bet motoru izvēlē dīzeļdzinējs, pilna hibrīda un plug-in hibrīda versijas, priekšējo vai visu riteņu piedziņa.

Sorento ar dīzeļdzinēju būs klāt jau martā, bet divi hibrīda varianti tiks piegādāti no jūnija. Cenas Vācijā sākas no atzīmes 53 190 eiro par 2,2 litru dīzeli apvienojumā ar priekšpiedziņu.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
BMW 20.februāris 2024 14:05
4 2 Atbildēt

Ar nepacietību gaidu maksimas zilās lampiņas uz kapota esošajos logu špricētājos!Un vēl vajag spīdošus nipeļu korķīšu!

ZZZZ 20.februāris 2024 11:13
2 0 Atbildēt

Pirms gadiem 10 ar izgaismotu logo TA neizlaistu...šķūnings. Tag tas pačots 🙈 Jāprasa varbūt kompensāciju, vismaz morālo.

Glorija 20.februāris 2024 18:06
1 0 Atbildēt

Tad vaicāja džents konkurento,

Vai esot es galīgi traks,

Kad braucot es šurp uz Sorento,

Pēc izskata galīgi švaks!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti