Ķīnas mazauto ar hibrīdiekārtu Eiropas tirgum - Ženēvā notikusi MG3 pirmizrāde (+ FOTO) 1

 

Foto: MG

iAuto | 27.februāris 2024 14:16

Ženēvas autoizstādē plašāks interesentu loks var iepazīties ar MG Motors jaunāko modeli – MG3, kas paredzēts arī Eiropas tirgum.

MG Motors Eiropā jau pārstāvēts ar vairākiem modeļiem, jaunākajam papildinājumam pirmizrādi piedzīvojot Ženēvas autoizstādē, kas atkal ver durvis pēc gara starpbrīža veselu četru gadu garumā.

Šī gada izstāde nav plaši pārstāvēta, līkumu metot gandrīz visiem lielākajiem autoražotājiem, tādēļ britu MG Motors, kas tagad pieder Ķīnas SAIC, ir patīkams izņēmums.

MG atvedis uz Ženēvu vairākus jaunumus un viens no tiem ir MG3 otrās paaudzes modelis - 4,11 m garš un ar 2,57 m riteņu garenbāzi apveltīts hečbeks, kas aprīkots ar 1,5 litru četru cilindru benzīna motoru, elektromotoru, starteri-ģeneratoru un nelielu 1,83 kilovatstundu bateriju. Hibrīdiekārtas kopējā jauda ir 194 Zs, kas 100 km/h ļauj sasniegt 8 sekunžu laikā.

Automašīnas salonā ir 7 collu ciparu displejs vadītāja mērinstrumentiem, kā arī 10,25 collu multivides iekārtas ekrāns no MG4/MG5. Vadītāja rīcībā vairāki braukšanas režīmi, ieskaitot pilnībā elektrisku, diožu lukturi, viedtālruņa integrācija, navigācija, gaisa kondicionētājs, sešu skaļruņu audio sistēma, četras USB pieslēgvietas, aizmugurējie parkošanās sensori un kamera. Dārgāko komplektāciju aprīkojumā arī ādas apdare, bezatslēgas pieeja, apsildāmi sēdekļi un stūre, MG Pilot ar adaptīvo kruīza kontroli, priekšējās sadursmes brīdinājuma sistēmu un sastrēgumu palīgu.

MG3 pašmasa ir 1285 kilogrami, bet bagāžas nodalījuma tilpums 293 litri.

Ražotājs norādījis, ka Eiropas tirgū MG3 ar hibrīdiekārtu kļūs pieejams 2024.gada otrajā ceturksnī.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
R(8) 27.februāris 2024 18:56
4 1 Atbildēt

Cena 14tk , daziem eiropas zimoliem bus jaklape ciet savi montazas angari , vai ari jamet nost cenas , lai izdzivotu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti