Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 18.marts 2024 10:18

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai.

No priekšpuses tas ir jau pieminētais minivens, kas zīmīgs ar zemu iebūvētiem lukturiem, šauras horizontālas līnijas dienas gaismām, slīpi novietotu motora pārsegu un vējstiklu, savukārt konstrukcijas daļa uzreiz aiz priekšējām durvīm var tikt izmantota, lai uzstādītu papildaprīkojumu dažādu kravu pārvadāšanai.

ST1 bāzes modelis ir divu durvju kabīne ar šasiju, bet pēc klienta pieprasījuma var tikt uzstādīts furgons preču pārvadāšanai vai izotermiskais furgons saldētai produkcijai.

Komerctransportlīdzeklim ir atsperu piekare aizmugurē, bet virsbūvi no skrāpējumiem sargā plastmasas uzlikas tās apakšējā daļā. Redzams, ka kravas furgona klīrenss nav augsts, kas ir pluss preču iekraušanai un izkraušanai, kā arī darbībai pilsētas vidē, taču diezin vai noderēs tiem, kas plāno biznesu lauku apvidū.

Zināms, ka kometrctransportlīdzeklim ir elektriska spēka iekārta un pārdošana Dienvidkorejā sāksies 2024.gadā. Vēlāk Hyundai to plāno piedāvāt arī citos pasaules reģionos, tuklāt par līdzīgu nodomu paziņojis arī Hyundai sastāvā ietilpstošais autobūves uzņēmums Kia. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 8

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Liepājā ražos lidmašīnas ar ūdeņraža dzinēju (+ VIDEO) 1

Liepājā pēc dažiem gadiem tiks ražotas lidmašīnas. Uzņēmums “Fokker Next Gen” Liepājas Speciālajā ekonomiskajā zonā veidos ūdeņraža lidmašīnu ražošanas un testēšanas rūpnīcu, kā arī plāno inženierzinātņu centra izveidi. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti