1000 Zs: Porsche gatavo vēl lielāku krosoveru par Cayenne

 

Pašreizējais flagmanis Cayenne Foto: Porsche

iAuto | 13.maijs 2024 4:42

Nākamo trīs gadu laikā Porsche modeļu piedāvājums varētu papildināties ar jaunu krosoveru līnijas flagmani, kam sola vairāk par 1000 Zs.

Vācu mediji raksta, ka Porsche izstrādā jaunu septiņvietīgu elektriskās piedziņas krosoveru, kas tirgū ieradīsies 2027.gadā, kļūstot par markas lielāko modeli šajā segmentā. Avoti vēsta, ka modelis ar rūpnīcas pagaidu nosaukumu K1 tiks pozicionēts augstāk par Cayenne un iegūs nākamās paaudzes tehnoloģijas.

Zināms, ka automašīna, kas, visticamāk, būs pieejama septiņu un sešu (divi atsevišķi krēsli otrajā rindā) sēdvietu konfigurācijā, tiek veidota uz Scalable Systems Platform (SSP) platformas, būs apgādāta ar 900V uzlādes arhitektūru un būs savietojama ar jaunākajām elektronisko asistentu tehnoloģijām.

Informāciju par spēka agregātiem Porsche glabā stingrā noslēgtībā, tomēr tiek runāts, ka K1 var iegūt divus vai pat trīs elektromotorus ar kopējo jaudu, kas pārsniegs 1000 zirgspēkus.

Jauno flagmani ražos Porsche rūpnīcā Leipcigā, lielākos noieta tirgus meklējot ASV un Ķīnā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Eiropā var pasūtīt modernizēto Hyundai Bayon (+ FOTO)

Atjauninātais Hyundai Bayon tagad ir pieejams pasūtīšanai, Vācijā šī modeļa cenas sākas no atzīmes 22 900 eiro. Lasīt vairāk

 

Sagādā auto, kuru aprīkos ar raķešu sistēmu “Grad” (+ VIDEO) 4

Militārās tehnikas trūkums Ukrainas frontē liek kļūt radošiem. Tāpēc biedrība, kurā apvienojušies uzņēmēji un daudzi citi Ukrainas atbalstītāji, uz Bahmutu ved jau otro auto, kuru tur aprīkos ar raķešu sistēmu “Grad”. Lasīt vairāk

 

Vācijā uzkrājies 100 000 “lieku” elektroautomobiļu 39

Vācijā sakrājies desmitiem tūkstošu nepārdotu elektromobiļu, kas skaidrojams ar vājo pieprasījumu pārtrauktā valsts finansējuma dēļ. Lasīt vairāk

 

Plūdos Vācijas dienvidos bojāgājušo skaits sasniedzis četrus 4

Plūdos Vācijas dienvidos bojāgājušo cilvēku skaits sasniedzis četrus, pirmdien paziņojušas amatpersonas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti