Škoda Eiroq – rudenī jauns SUV no čehu ražotāja 1

 
iAuto | 23.maijs 2024 10:36

Čehijas autoražotājs Škoda paziņojis par jaunu modeli. Tas būs elektriskās piedziņas krosovers Eiroq, kas markas piekritējus iepriecinās jau rudenī.

Tikai daži mēneši palikuši līdz brīdim, kad pircēju vērtējumam tiks nodots jauns modelis no Škoda – kompakts krosovers Eiroq, bet kamēr tas nav noticis, jāsamierinās ar tīzera attēliem, kas kļuvusi par ierastu praksi čehu autobūves uzņēmuma stratēģijā.

Tieši tā – paziņojot par jaunu modeli, Škoda nesteidzas ar attēliem, bet uzturot intrigu, automašīnas izskatu atklāj pa gabaliņam, parādot te vienu, te otru fragmentu, publicējot tā saucamos tīzera attēlus, kad bilde tiek speciāli aptumšota.

Pirmais Eiroq attēls atklāj markas “jauno seju” ar ļoti šauriem vairāku segmentu priekšējiem lukturiem, ŠKODA uzrakstu uz pārsega un sīkiem (izgaismojamiem?) vertikāla novietojuma zobiņiem starp abiem lukturiem.

Škoda Eiroq būs trešais modelis, kas izgatavots uz MEB modulārās platformas, pievienojoties Enyaq un Enyaq Coupe.

Foto: Škoda

 
Visi komentāri
 
Edgar 25.maijs 2024 9:50
0 0 Atbildēt

Reāli tikko jau izlaida jaunus modeļus.

Vērtības nekādas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Degvielas cenas: Dīzelis 1.567 un 95 benzīns 1.637 EUR - 14.06.2024 (+ VIDEO)

iAuto uzpilda degvielu un secina, ka salīdzinājumā ar pagājušo nedēļu tās ir nedaudz kritušās. Lasīt vairāk

 

Elektrisks un 220 km/h ātrs - prezentēts sportiskais Alpine A290 (+ FOTO)

Ar Renault cieši saistītais Francijas autoražotājs Alpine iepazīstinājis ar Renault 5 tuvāko, taču krietni sportiskāko radinieku A290. Lasīt vairāk

 

Kādreiz būvēja, tagad jauc nost: pirmo reizi Latvijā sāk demontēt dambi (+ VIDEO) 7

Vēsturisks brīdis – pirmo reizi atjaunotajā Latvijā sākts darbs pie dambja nojaukšanas. Bejas aizsprosts atrodas uz aptuveni 24 kilometrus garās Alūksnes upes. Lasīt vairāk

 

MINI Cooper arī piecdurvju versijā (+ FOTO)

Britu zīmols MINI laidis klajā Cooper piecdurvju modeli, kas papildinās kopš gada sākuma pieejamo trīsdurvju variantu un elektrisko modeli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti